Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
zalbi, mi podobają się mocno wytatuowani faceci o ile ich tatuaże mają dla nich jakieś specjalne znaczenie U kobiet jakieś duże tatuaże na pół pleców czy na całe ramie nie podobają mi sie kompletnie. Dlatego chce mieć 3 malutkie
Ten za uchem to chiński koń, mój zodiak Ten sam 'klimat'
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Ajjj, ładnie A jak sie wygoi to dopiero cudo będzie ^^
Gdzieś na forum był chyba temat o kolczykach i tatuażach, trzeba by go odkopać
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Dzisiaj razem z TŻ kupiliśmy sobie lustrzankę Ależ jestem szczęśliwa. Już doczekać się nie mogę, a odbiór dopiero w czwartek, bo muszą ściągnąć z centrali.
ojej jaki fajny weselnik, jak przeczytałam temat myślałam, że tu zwierzenia z odbytych wesel albo cóś hehe, a tu proszę ... hehe Tatuaż pierwsza klasa, ostatnio też myslałam właśnie o tatuażu na stopie, ale nie wiem co na to mój mąż
A ja się się wesołkuje bo jutro organizuje ostatnie wesele (taką mam pracę;)) i zaczynają mi się mini wakacje i wyjeżdzamy sobie z mężulkiem do ciepłych krajów wygrzać sobie tyłeczki
Z nami: Chopin, Lio, Shortii, Mała Mii, Zgredzio
W serduszku: Lilu ('), Edzia (')
byłam dzisiaj w odwiedziny w zoo!! kurcze nawet nie wiedziałam jak ja za nimi wszystkimi (zwierzakami i ich pielęgniarzami) tęskniłam;) było bardzooo przyjemnie:D
a teraz to sie nadaje do marudnika JUŻ ZA WAMI TĘSKNIE;/