Moja trzoda

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

Post autor: Anka. »

Taki Meritum...
http://i38.tinypic.com/9laphj.jpg
http://i38.tinypic.com/2afl5pg.jpg

A tak ogólnie wciąż lecimy z antybiotykami, chce być dobrej myśli, bo wydaje sie w porządku, no ale z drugiej strony u Fąfla i Sekrecika też było okej...
Dziś szczurzęta zjadły rutinoscorbin z almette. W jogurcie był zostawiany, a tak frajerzy nawet te większe drobiny zjedli ;)
I daje sobie do końca semestru czas na znalezienie lokum ze zwierzakami, potem się przenosze na zaoczne.W sumie co mnie zdziwiło to to ,że z psami kilka miejsc było,ale szczury newer ewer!
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Re:

Post autor: Telimenka »

Za poltora roku bede miec to samo :D mam nadzieje ze sie cos znajdzie :D

Zdjecia sliczne, szczury sliczne. a Ty szukasz pokoju czy mieszkania?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

Pokoju szukam, na mieszkanie ludzie mi się wykruszyli ,a szkoda, bo znalazłam fajne, gdzie mogłabym miec trzode, tylko opłaty wysokie, więc nie wyszło :-\

Ty dziewczyno w Poznaniu zostań! I mieszkanie na miejscu i nie musisz sie tułać ze zwierzakami ,ja tam widze same plusy ;) Pod warunkiem, że mama Cię niewyrzuci
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Re:

Ja chce zostac w Pn :D moja droga tyle ze wlasnie nie z mama :-\ .
Bo nie wytrzymuja juz z nia poza tym wole jakos tak sie usamodzielnic a nie do konca studiow sie trzymac kiecki mamy. Z kumpela chcemy wynajac mieszkanie ;D

Ale offtopujemy. Zeby nie bylo ze 100% off SZCZURKI PIEEEEKNE! :-* :-*

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

No to powodzenia życze!
My na roku też teraz zaczynamy kombinować z własnym mieszkaniem, bo troche ludzi jest niezadowolonych ze współlokatorów.

Meritum mi się nie podoba, jest osowiały, zamiast z resztą chciał spać w klatce pod półką.I ma dziaba na plecach. Jutro obowiązkowo wet, kurcze,mam złe przeczucia :-\
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Re:

Trzymam kciuki.. nie bedzie zle mam nadzieje. Nie denerwuj sie maly Glupolek dzielny jest

Meritum nie stresuj Anki!

Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

No! Wet zaliczony, meritumowe płuca czyste, najpewniej miał za wysoki cukier ,ale stracha mi napędził.
Antybiotyki mamy jeszcze na ok tydzień, mam nadzieje,że potem stado będzie już czyste.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re:

Hmmm, tak sobie myśle, czemu ludzie z forum wydają setki złotówek na woliery i inne cuda, skoro szczury z powodzeniem mieszczą się w chomiczówce rozmiaru mini-mini?
http://i38.tinypic.com/iqacmb.jpg
http://i34.tinypic.com/20syjhx.jpg
I mniej ściólki idzie i żadnych zabawek nie trzeba kupować,a jak szczury sie znudzą to można nakryć jakąś szmatą i po kłopocie 8)
http://i38.tinypic.com/2nhg303.jpg

no i żeby nie było, pochwale się ;D
-suka ze szwankującym sercem
-suka z padaczką
-szczur diabetyk
-szczur z zapaleniem dróg moczowych
-świerzbowce
Za dużo szczęścia na raz 8)
ObrazekObrazek
merch

Re:

Post autor: merch »

Anka to Twoje szczury w tej chomiczowce?....
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re: Re:

merch pisze:Anka to Twoje szczury w tej chomiczowce?....

Yhy, a wiesz jak ekonomicznie ;)
ObrazekObrazek
merch

Re:

ty tu takich rzeczy lepiej nie pisz, bo zaraz mlodziez podchwyci i powola sie na Twoj autorytet
merch

Re:

dubel
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

merch pisze:ty tu takich rzeczy lepiej nie pisz, bo zaraz mlodziez podchwyci i powola sie na Twoj autorytet

haha, ja tam żadnym autorytetem nie jestem.
Biedne, przerażone szczurzęta spędziły w zamknięciu czas inhalacji.
Ogólnie to paskudy są wolnożyjące , w łeb bym dostała jakbym miała je wypuszczać, łapać i znów wypuszczać i znów łapać.
ObrazekObrazek
odmienna

Re:

Post autor: odmienna »

;D u mnie też tak jest. Łażą gdzie chcą, robią co chcą, a najczęściej chcą się w pięciu ładować do jednoszczurowej izolatki albo upychają się po różnych pudełkach... ale teraz sprawię im szafę, poukładam na półkach ( będą to jedyne półki w domu, naktórych będzie poukładane :P ) i zamknę. (kropka)

.....
jakby co, po takich doświadczeniach będziesz mogła na zgniłym Zachodzie znależć robotę jako wykwalifikowana pielęgniarka ;) jednak, życzę Wam końca okazji do podnoszenia tych kwalifikacji :)
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

odmienna pisze:;D u mnie też tak jest. Łażą gdzie chcą, robią co chcą, a najczęściej chcą się w pięciu ładować do jednoszczurowej izolatki albo upychają się po różnych pudełkach... ale teraz sprawię im szafę, poukładam na półkach ( będą to jedyne półki w domu, naktórych będzie poukładane :P ) i zamknę. (kropka)
O to to dokładnie!
Bożżż, jak ja bym miała ślicznie i czysto jakbym szczurów nie miała...i kwiatki by słodko rosły...
odmienna pisze:.....
jakby co, po takich doświadczeniach będziesz mogła na zgniłym Zachodzie znależć robotę jako wykwalifikowana pielęgniarka ;) jednak, życzę Wam końca okazji do podnoszenia tych kwalifikacji :)
Dziękuje ;)
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”