Ja Vitakraft Emotion polecam jak najbardziej

Moderator: Junior Moderator

Moje np. nie lubią zbyt papek z Gerbera - trochę powylizują ale żeby się tym zajadały to nie...
 Moje np. nie lubią zbyt papek z Gerbera - trochę powylizują ale żeby się tym zajadały to nie...

Zreszta nie tylko moim, bo slyszalam ze wielu ludzi ja kupuje dla swoich szczurkow ;] No to chyba jest dobra
 Zreszta nie tylko moim, bo slyszalam ze wielu ludzi ja kupuje dla swoich szczurkow ;] No to chyba jest dobra 

. W większych miastach są zazwyczaj duże sklepy zoo, gdzie jest szeroki wybór karm, poza tym sklep może zawsze zamówić z hurtowni.
. W większych miastach są zazwyczaj duże sklepy zoo, gdzie jest szeroki wybór karm, poza tym sklep może zawsze zamówić z hurtowni. . Świetnie się sprawdzają i są chętnie zjadane
. Świetnie się sprawdzają i są chętnie zjadane  . Cena za Rat Nature 12 zł za 1 kg, za Rat and Mouse Duo 11 zł za 1 kg.
. Cena za Rat Nature 12 zł za 1 kg, za Rat and Mouse Duo 11 zł za 1 kg.
 . Np. większą ilość, wtedy zapłacisz mniej za przesyłkę
. Np. większą ilość, wtedy zapłacisz mniej za przesyłkę  .
.
 Mogę jeszcze polecić dropsy owocowe z firmy Trixie za 4.50 zl. Jak je zawsze otwieram to sama mam ochotę je zjeść
 Mogę jeszcze polecić dropsy owocowe z firmy Trixie za 4.50 zl. Jak je zawsze otwieram to sama mam ochotę je zjeść  tak pięknie pachną.
 tak pięknie pachną.