Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Wspomnienia bywają czymś beznadziejnym, czymś co potrafi człowieka całkowicie dobić, bo wspominane wydarzenia były zbyt piękne, aby trwać dłużej...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Ten guziol Baciora rośnie jak szalony
.

- julia i stefan
ARGH! Nienawidzę neostrady! Nienawidzę!!! Wysyłałam do Emaleth PW, o 12.. i co? Myślałam, że wysłałam.. Ale oczywiście coś poszło nie tak, potem neostrada padła.. i masz babo placek!
A tak się mama cieszyła...i ja..

Miał być dziś u mnie nowy ogonek...
i co?
niewypał!
niestety tak się złożyło, że szczurek nadal jest tam gdzie był...
Nie żebym miała do kogoś pretensje, tyle że problem w tym, iż następny transport za dwa tygodnie...
a ja chciałam już, dziś ^^
i co?
niewypał!

niestety tak się złożyło, że szczurek nadal jest tam gdzie był...
Nie żebym miała do kogoś pretensje, tyle że problem w tym, iż następny transport za dwa tygodnie...
a ja chciałam już, dziś ^^

nie moge sie doczekac poniedzialku, szczurkow...
i za duzo mam prac na studia...
i nie ma nic ciekawego
i za duzo mam prac na studia...
i nie ma nic ciekawego
Wyszukiwarka nie gryzie
od miesiaca mam koszmary nie moge spac...tak odreagowuje stres tylkoze to nie pomaga... #!@$#%%$^^!!
Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Czeka mnie zaliczanie semestru z matmy... Świetnie.
Głupia baba stwierdziła, że to, iż nie było mnie ani na sprawdzianie ani na poprawie, jest mocno podejrzane i będziemy rozmawiać przy klasyfikacji. Zwolnienie lekarskie jej nie wystarcza, mogłabym zaliczać sprawdzian, gdybym była w szpitalu...
Mitia i Hakri za chwile do weta. Gruchają głupole, w sumie bez powodu. Ciepło u nich jak nigdy.
Głupia baba stwierdziła, że to, iż nie było mnie ani na sprawdzianie ani na poprawie, jest mocno podejrzane i będziemy rozmawiać przy klasyfikacji. Zwolnienie lekarskie jej nie wystarcza, mogłabym zaliczać sprawdzian, gdybym była w szpitalu...
Mitia i Hakri za chwile do weta. Gruchają głupole, w sumie bez powodu. Ciepło u nich jak nigdy.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Strasznie gorąco w domu... Wyparzam klatki i czuje sie jak w saunie...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
A ja sama nie wiem czy marudnik czy weselnik.. 
Chwila oczekiwania.. z jednej strony bardzo mila a z drugiej wkurzajaca
Ehh z matmy Nina to powiem Ci ze ja tez chyba bede zaliczac..

Chwila oczekiwania.. z jednej strony bardzo mila a z drugiej wkurzajaca

Ehh z matmy Nina to powiem Ci ze ja tez chyba bede zaliczac..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Spalam 12 godzin dzis i nic a nic sie nie wyspałam.... chyba potrzebny mi sen zimowy...

Dobrała się jedna z drugą i masz...
Wydurniałam się z Qmpelą na polskim no i proszę! Jutro obie mamy do wygłoszenia prezentacje maturalne...
motyw męki pańskiej w bla bla...
kurrrcze, będzie przypał bo stanę na środku i będę się znów brechtać jak głupia.
nie umiem zapanować nad śmiechem
Wydurniałam się z Qmpelą na polskim no i proszę! Jutro obie mamy do wygłoszenia prezentacje maturalne...
motyw męki pańskiej w bla bla...
kurrrcze, będzie przypał bo stanę na środku i będę się znów brechtać jak głupia.
nie umiem zapanować nad śmiechem

Fatalnie sie czuje, ale nie przyznam sie czemu 

Cóż za tajemniczość 
Cholera, do tej pory 'na zimno' traktowałam wzięcie maluchów, cieszyłam sie oczywiście, ale nie jakoś tak baaardzo.
A dzisiaj już jajko znosze, bo do soboty tak blisko a jednocześnie tak daleko...

Cholera, do tej pory 'na zimno' traktowałam wzięcie maluchów, cieszyłam sie oczywiście, ale nie jakoś tak baaardzo.
A dzisiaj już jajko znosze, bo do soboty tak blisko a jednocześnie tak daleko...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina na jakiego malucha czekasz?