No ja mysle, zwlaszcza, ze prawie 1/3 stada przyplątała sie od ciebie wlasnieNina pisze: Przeokropnie uwielbiam wasze stado
Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje kochane badziestwo - Nigdy nie mów nigdy
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
na prawdę, padłam po tych zdjęciach, lol =P
wielkie poruszenie wśród szczurzej społeczności
świetne foty!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Nie wytrzymam!
Normalnie jak w zoo! Jedno stworzenie coś sobie robi ( szoruje ścianę) a gawiedź stoi i gapi się przez kraty... dopingowały Cię chociaż życzliwie?
Właściwie, nie tylko w zoo tak jest... szczury są o tyle lepsze, że nie udzielają dobrych rad.
Normalnie jak w zoo! Jedno stworzenie coś sobie robi ( szoruje ścianę) a gawiedź stoi i gapi się przez kraty... dopingowały Cię chociaż życzliwie?
Właściwie, nie tylko w zoo tak jest... szczury są o tyle lepsze, że nie udzielają dobrych rad.
Proszę o fotki 'nowych' 
Bo chyba już wszyscy nie mogą się doczekać?

Bo chyba już wszyscy nie mogą się doczekać?
Wspinak 
Jezeli nie wiadomo który to, to wystarczy włożyć rękę i on zaraz zacznie się na nią wspinać - to potwierdzone

Te dwa jeszcze nie mają imienia:

Jezeli nie wiadomo który to, to wystarczy włożyć rękę i on zaraz zacznie się na nią wspinać - to potwierdzone
Te dwa jeszcze nie mają imienia:
'Moja dziewczynka' jest bardzo ładny
Ta kropka na pleckach cudnie wygląda
W ogóle fajne są, takie małe pcheły.
Ważyliście chłopców?
Ta kropka na pleckach cudnie wygląda
W ogóle fajne są, takie małe pcheły.
Ważyliście chłopców?
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Ojejku jakie maleństwa.....nie będę pisac że słodkie i piękne bo to każdy widzi
Ten rudziak - Wspinak jakie piękne spojrzenie, jak ja kocham czerwone oczka a dumbosiE też sssuper! Czochranko przesyłam=)
Ten rudziak - Wspinak jakie piękne spojrzenie, jak ja kocham czerwone oczka a dumbosiE też sssuper! Czochranko przesyłam=)
Wspinak to szczur-fenomen. On nie tylko nas lubi i lubi jak sie go bierze na ręce. On sie tego po prostu domaga
Jak go położe to stoi i rozgląda sie czy przypadkiem na horyzoncie nie zobaczy ręki, a jak zobaczy to az podskakuje, zeby go zabrac
Zaraz wdrapuje sie na ramie i stamąd sobie świat ogląda
Wystarczy, ze mu dłon podstawie, a mały alpinista juz sie wspina, nawet zachety zadnej nie trzeba 
Zdobył nasze serca szturmem
Rozpływałabym sie dalej, ale musze isc spac, bo czeka mnie ciężki tydzień 
Zdobył nasze serca szturmem
- julia i stefan
oj pin3ska!! lektura niesamowita oderwać się nie można!! zdjęcia rozkoszne, komentarze powalające a szczurki zachwycające

Nie ma Ciebie nie ma mnie...
Nadal uważam, że Twój dumbo jest ciemniejszy !
A Wspinak ma przepiękne futerko
Powiedz mi tylko, czy dumbolkowe słodkości też Ci się kiwają tak często?
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
Nieja, dumbolki mi sie w ogole nie kiwają 
Nina, jeszcze ich nie ważylam:)
Drugi rudzielec dostał oficjalnie imię Rokfor
Na razie nie wiem ktory to, bo są strasznie podobne
Mysle nad pozostałymi imionami.. Moze jakies propozycje?
Nina, jeszcze ich nie ważylam:)
Drugi rudzielec dostał oficjalnie imię Rokfor
pin3skapin3ska pisze: Drugi rudzielec dostał oficjalnie imię Rokfor![]()
Oby był tak kochany jak mój Rokfor...
...trudny dzień w pracystrasznie ważni ludzie i sprawy, a ja się tu ślinię do uszek! (uszka "prawie" takie piękne, jak u Sokolego Oka - choć on, żaden dumbo, jeno Kanałowiec Majowy
)
cudne, całe cudne myszki!