O šesti českých potkanech
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Anarchia nadejdzie!
Jejjuu.. Jak mi się marzy takie dumbusiowo-rexowe cudo.
- maua_czarna
BabliBabli pisze:Jejjuu.. Jak mi się marzy takie dumbusiowo-rexowe cudo.

Ja tu juz zdjecia dziewczyn wstawilam pod spodem, ale widze, ze jestes niewzruszona

Czyli moge sobie darowac fotografowanie reszty stada

jeszcze 10 dni

maua, a co myślisz? Ja tu mam zapalenie płuc, i oddychać przez was nie mogę! A jakbym dopiero przyznała się, że dzisiaj w nocy mam zamiar być tam pierwsza, to co? ! Ha!
Bije mi... przepraszam

Bije mi... przepraszam

- maua_czarna
Babli, to co? Jedziesz?
Poslalam mamie zdjecie Anarchii mmsem, powiedziala, ze fajna
Tylko,ze na takim piciusienkim zdjeciu malo widac, wiec juz widze jej mine, kiedy zobaczy uszka i siersc. Czyli kwintesencje tego, co jej sie w szczurach podoba (rex) i co ja w nich smieszy (dumbo). Ogon jednak niezmiennie pozostaje przedmiotem niecheci

Poslalam mamie zdjecie Anarchii mmsem, powiedziala, ze fajna

Tylko,ze na takim piciusienkim zdjeciu malo widac, wiec juz widze jej mine, kiedy zobaczy uszka i siersc. Czyli kwintesencje tego, co jej sie w szczurach podoba (rex) i co ja w nich smieszy (dumbo). Ogon jednak niezmiennie pozostaje przedmiotem niecheci

No, śliczne macie to stadko! A jak jeszcze Anarchia dojedzie, to ho ho!
Ale ja Wam nie "zazdraszczam", bo moje srebrne panny też są przecudne. Zaraz wstawiam fotki.
Proszę wyczochrać wszyskie ogonki
Ale ja Wam nie "zazdraszczam", bo moje srebrne panny też są przecudne. Zaraz wstawiam fotki.
Proszę wyczochrać wszyskie ogonki

SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
O rety jaka cudowność *__*! Normalnie padłam i zaśliniłam się!

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Aż się prosi, żeby zaryczec "anaaaaarchia, anaaaarchia"....
- maua_czarna
pariscope no ba ze sa cudowne, w koncu ja je odchowalam (zarcik
)
a stadko wymiziane, uff, bo w koncu by poczuly ze nikt na forum sie nimi juz nie interesuje
Nakasha, Maga no to ja bardzo prosze - chce widziec zdjecie jak jedna sie slini, i filmik jak druga spiewa
NO
!
A nieco powazniej - jestesmy szalenczo zakochani i oboje przebieramy nozkami
Wlasnie wybila polnoc i wiecie co? Jeszcze 9 dni 

a stadko wymiziane, uff, bo w koncu by poczuly ze nikt na forum sie nimi juz nie interesuje

Nakasha, Maga no to ja bardzo prosze - chce widziec zdjecie jak jedna sie slini, i filmik jak druga spiewa

A nieco powazniej - jestesmy szalenczo zakochani i oboje przebieramy nozkami

No i niech mi ktoś powie, że my (zaszczurzeni) jesteśmy normalnimaua_czarna pisze:A nieco powazniej - jestesmy szalenczo zakochani i oboje przebieramy nozkamiWlasnie wybila polnoc i wiecie co? Jeszcze 9 dni

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
A kto mówi że jesteśmy normalni?Nina pisze: No i niech mi ktoś powie, że my (zaszczurzeni) jesteśmy normalni
Jesteśmy oryginalni.... jak Tofik

- maua_czarna
No wiecie co dziewczyny?Nienormalni? Nieee...
To jest po prostu nalog

To jest po prostu nalog

o matko: http://s43.photobucket.com/albums/e356/ ... 008015.jpg a z jakiego to paragrafu?
to małe...co tu gadać
;
i bez przesady proszę- ja jestem w zasadzie normalna, tylko... trochę pokrętnie normalność definiuję,
ale w końcu to wszystko kwestia interpretacji
to małe...co tu gadać

i bez przesady proszę- ja jestem w zasadzie normalna, tylko... trochę pokrętnie normalność definiuję,
ale w końcu to wszystko kwestia interpretacji

- maua_czarna
Nie wiem, potrzebuje chyba porady prawnejodmienna pisze:o matko: http://s43.photobucket.com/albums/e356/ ... 008015.jpg a z jakiego to paragrafu?

Co do malutkiej - mam ochote ja wycalowac po tym -->

I właśnie przez takie brzuchole marzy mi sie łaciaty szczur
Im więcej miałby łatek tym lepiej.
Cholibka, myślałam, że bede miała okazje zobaczyć to brzucho na żywo, a tu nici z mojego wyjazdu 20 grudnia, bo mama w pracy

Cholibka, myślałam, że bede miała okazje zobaczyć to brzucho na żywo, a tu nici z mojego wyjazdu 20 grudnia, bo mama w pracy

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp