Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Nakasha pisze:Hahaha gratulacje i chyba już nie muszę Ci mówić, że GMR to przypadłość tylko i wyłącznie postępowa ?
Nakasha, procz slowa "gRATulacje" (choc to takze podstepne slowo ), lepiej nic nie mowic.. ja sama nie mam slow na nasze GMR, mimo, ze jest to GMR bardzo przemyslane jednak wszystko moze sie zmienic,kiedy pojedziemy na wystawe, ale mam nadzieje, ze jakos sie powstrzymamy.
Choc wiadomo, ze na zywo maluchy chwytaja za serce jeszcze bardziej
Wariaty dwa
Piękna fuzziczka, ale mówie Wam, na jednej sie nie skończy Fuzzy strasznie wciągają, jak sie już jednego ma. Nawet moja mama sie zakochała, chociaż tak bardzo nie chciała Paskudy.
A ja Wam wróże: wrócicie z trzema
Cholera, myślałam, że przywleke z wystawy jakiegoś małego, łaciatego potworka, a tu z wycieczki nici
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
No to jedziemy, trzymajcie kciuki, zebysmy sie powstrzymali od zlego p.s. moja mama nigdy nie widziala szczura bez "normalnego" futra, ciekawa jestem jej reakcji . Bedzie sie nimi opiekowac, kiedy my pojedziemy na Sylwestra,wiec...lepiej zeby Brusinka jej sie spodobala