Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ano coś tam sobie cykam na auto. Jak już rozgryzę tak mniej więcej, to podzielę się wrażeniami. Ale już mogę stwierdzić, że jest boski.
Żeby było śmieszniej - kupiłam sobie za małą torbę... I w przypływie emocji odcięłam od niej wszystkie metki...
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Hmm no wlasnie duzo zalezy od ogniskowej . Ty jaka masz Agata?
18-55? Ja bym wlasnie chciala 18-135 i cholera byloby milo z jakas fajniutka przeslona.. a nie takie gowno za przeproszeniem jak w tym moim Canonie.., .
Telimenka pisze:Hmm no wlasnie duzo zalezy od ogniskowej . Ty jaka masz Agata?
18-55, ale jak już trochę spłacę aparat, to kupię coś lepszego.
Agata pisze:Żeby było śmieszniej - kupiłam sobie za małą torbę... I w przypływie emocji odcięłam od niej wszystkie metki...
HA! Upchnęłam nikona do torby, sama nie wiem, jakim cudem, więc go mogę wziąć w piątek i porobić zdjęcia na wigilii klasowej.
O jacie. Będe miała Nikona D200 Tzn już mam, ale na razie bez obiektywu
Na razie przeraża mnie ilość guziczków, którą posiada. Sam w sobie nie waży tak dużo, gorzej jak obiektyw dojdzie
Ajć, ale sie ciesze
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
yss, 210 stron po angielsku Musze znaleźć polskie streszczenie chyba
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Mam obiektyw, mam obiektyw
Od dzisiaj koniec z ostrością łapaną na prętach klatki zamiast na szczurach Przy tym starym aparacie wychodził tylko błysk prętów a bez lampy jedno wielkie nic...
Trzeci dzień z rzędu pakuję prezenty. Mam pięć kolorów wstążki (w tym jedna jest trochę cieńsza od reszty) i siedem rodzajów papieru do pakowania.
Zapakowałam już +/- 10 paczek, a kolejne wciąż czekają.
Niedługo jadę po Nikę. Ech...