Moje Chrupki :D :D :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Re: Moje Chrupki :D :D :D

Post autor: Magamaga »

Piękniaste te czarnuchy masz no!
A jak tam Eliocik?
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Doktora nie ma na razie w klinice..a Eliot juz tak nie robi. Ale jak tylko bedzie to i tak pojade zeby obejrzal mojego seniorka. Eliocik wcina ile w tyleczek wejdzie. Zywotny jest bardzo, humorek dopisuje.

Kochany moj :-* :-* . Nawet sie wsciekal na Czeslawa jak wyczul jego obecnosc
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Telimenka

z Eliotkiem wszystko w porzadku :). Doktor powiedzial ze bardzo dobrze sie trzyma. Serduszko zdrowe, plucka i wszystko czyste. Zywe oczka. Jednym slowem okaz zdrowia ;)

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
AleksandraF

Post autor: AleksandraF »

Cześć, jako że siedzę ostatnio troszkę na tym forum to się odezwę. Pozdrowienia od Ciemniaczki dla Kuhy i Ylah, czyli jej sióstr. Ciemniaczka zrobiła się ciepła tłusta klucha.. a Jaśniaczki, też ich siostry, już z nami nie ma :-( nagle szybko się posypała, zapalenia płóc, wylew albo i dwa.. Musiała być najsłabsza w miocie albo coś..

Dużo zdrówka dla sióstr i reszty stada!!
Awatar użytkownika
Telimenka

A wiele razy probowalam sie jakos pokontaktowac z ludzmi od moich maludek :).
W srodku stycznia jakos mina ich drugie urodziny a moje dziewczeta trzymaja sie swietnie. Zadnego przeziebienienia, guzka nic :). odpukac. Nie sa moze zbyt proludzkie ale zdrowiutkie ;)

AleksandraF

Post autor: AleksandraF »

No bo jakoś mi tak średnio pasi to forum, wolę inne ;-) tu za dużo ludzi. Więc kupę czasu w ogóle tu nie zaglądałam.. Jasna nigdy nie była zbytnio proludzka.. a Ciemniak ostatnio pierwszy raz przyszła, położyła mi się na kolanach i dała wygłaskać... aż mi łzy poleciały... chyba przez to, że sama została... bo chłopaki są osobno bo jajeczni.
Awatar użytkownika
Telimenka

Moje sie trzymaja razem :). Ale wiesz ze jasna-Ylah tez jest i byla bardziej strachliwa. Kuha jest bardziej do ludzi, teraz na starosc nie sa juz takie panikary ale kiedys to byle powod i pisk nieziemski ;) .

PS... moze sie doszczurze.. :D

Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Telimenka pisze:PS... moze sie doszczurze.. :D
A może coś więcej? :D :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Nina, ja powiem tyle - Elvis. Król rocka :D !
Awatar użytkownika
Telimenka

No dokladnie tak :D..Elvisik.

Chodzi o szczurasa ktorego zabralam kilka dni temu i mial isc do uspienia. Jest przeboski i bede namawiac mame na zatrzymanie go :)

Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

To małe wściekłe szczurze nieszczęście, które sanepid, policja i lekarz psychopata chcieli uśpić? :D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

Tak wlasnie to :). Z ta drobna roznica ze nie jest ono takie male.

A wsciekle jak cholercia, za kazdym razem gdy zbliza mi sie do szyi boje sie ze rzuci mi sie do niej i zechce zagryzc. Jest tak wsciekly ze z tej wscieklosci az zasypia wszedzie gdzie sie da mruzac slodko oczeta :-* :-* . A wczesniejsze imie to Czesio.. ale jakos nie wiem. Nie pasowalo mi

merch

Post autor: merch »

No tego wscielego to nie mozesz oddac, a moze powinnas :P aby utrudnic prace policji sama juz nie wiem , tylko czy utrudnianie pracy policji nie jest karalne drap, drap :P

No a poza tym to gratuluje ;D >:D
Awatar użytkownika
Telimenka

Hmm pewnie jest.. :D ale coz. Ja bede starac sie im ulatwiac.. bo chce Elviska zatrzymac. Kolejny argument dla mojej matrony.

Trzeba spelniac obywatelskie obowiazki ;) . dzieki merch.

Mam zdjecia Eklera i Eliota ale mialam formata i musze zainstalowac PSa

Awatar użytkownika
Telimenka

A oto Elvis! :D
Obrazek Nowy Członek naszego stadka ;D

I dam jeszcze zdjecia Eliota i Eklera z wczoraj :). Ember mial ciekawsze zajecia

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”