Oby bylo juz tylko lepiej i niech Chlopaczek je. Moze Ci dzis powie co mu dolega o 00:00 sluchaj uwaznie
Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Nigdy nie mów nigdy - z Dinem źle... :'(
Dobrze ze sytuacja klarowniejsza jakas
. Trzymamy za Dinulca kciuki jak mocno sie da.
Oby bylo juz tylko lepiej i niech Chlopaczek je. Moze Ci dzis powie co mu dolega o 00:00 sluchaj uwaznie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Jejku, ale sie ciesze, że idzie ku lepszemu
Strasznie mnie stresował chłopak, a przecież był u mnie zaledwie 'chwile'.
Kciuków nie puszczamy a Ty pisz na bieżąco jak sie ma
Kciuków nie puszczamy a Ty pisz na bieżąco jak sie ma
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Trzymajcie sie, niech święta coś zdziałają. 
O! Lepsza perspektywa! Mam nadzieję, że święta zdziałają cuda!
Nie chce zapeszac, ale jest lepiej
widocznie dopiero ten lek na jelita zaczał pomagac
podaje go co 8 godzin. Dzis rano zobaczylam jak Dino konsumował kawałek suchego chlebka ktory mial w klatce od 2 dni
Malenki kawałek, ale zawsze cos:) Potem dostal jeszcze płatkow kukurydzianych, ale zjadl tylko jednego. I wygląda na to, ze zaczał pić - malo, ale jednak! Przed wczorajsza wizytą poprawy nie było, ale po niej zaczelo szybko isc ku lepszemu. Lepszego prezentu na swieta nie moglam sobie zazyczyc
Niestety musialam bardzo pokluc biedaka, bo nie potrafie zrobic zastrzyku strzykawka wiekszą niż 2 ml
Ale igielki uzywam od insulinówek, tej malutkiej. Nawet z duza iglą, która dostałam od wetki nie potrafie jakos nic w zwierza wycisnac z wiekszej strzykawki. Nie wiem czemu... Cisne, cisne i nic
Zaraz jeszcze antybiotyk, po poludniu jeszcze lek na jelitka. Normalnie kocham ta babeczke co go leczy!!!

Niestety musialam bardzo pokluc biedaka, bo nie potrafie zrobic zastrzyku strzykawka wiekszą niż 2 ml
Zaraz jeszcze antybiotyk, po poludniu jeszcze lek na jelitka. Normalnie kocham ta babeczke co go leczy!!!
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Ja też ją kocham
Aż sie japa cieszy, chociaż humor jak na święta przystało mam podły
Aż sie japa cieszy, chociaż humor jak na święta przystało mam podły
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
No, to już dużo lepiej. Oby było już tylko coraz lepiej.
Nie dawaj mu już tych daktyli lepiej, nie wiadomo co mu się jeszcze może od tego podziać..
Nie dawaj mu już tych daktyli lepiej, nie wiadomo co mu się jeszcze może od tego podziać..
Cieszę się, że jest lepiej
i trzymam kciuki żeby było jeszcze, jeszcze lepiej czyli bardzo dobrze
współczuje kucia zwierzaka ale jak trzeba to trzeba, wszystko dla jego dobra
Trzymajcie się:)
No. Świąteczny cud. Ot co!
Cud, cudem. Ale wet, wetem 
Właśnie skończyłam czytać cały Wasz temat, caluteńkie 30 stron
Brzuch mnie boli ze śmiechu przez niektóre fotki 
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
O’o! Znowu Temat mnie wystraszył; a tu zwykły przypadek świątecznego obżarstwa.
Ale poważnie: strach pomyśleć jakie to świństwa jemy my sami i możemy niechcący uraczyć nimi nasze Skarby....
Ale poważnie: strach pomyśleć jakie to świństwa jemy my sami i możemy niechcący uraczyć nimi nasze Skarby....
Przed chwilką wrocilam z kontroli z Dinem i juz kroplowek nie musi dostawac
Jeszcze do niedzieli ma wybrac 3 dawki antybiotyku i 2x dziennie lek na jelitka
Wzielam wszystkie zastrzyki do domku, bo jak mu sama dam, to bedzie sie mniej stresowal. W gardełko mial zagladniete i wszystko mu sie ładnie goi
Dzis w nocy juz nawet troche pochrupał suchy chlebek
Przez to sie nie wyspałam, ale i tak jestem szczesliwa
Prosze o zmiane tematu na:
Nigdy nie mów nigdy - Dino zdrowieje
Prosze o zmiane tematu na:
Nigdy nie mów nigdy - Dino zdrowieje
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
Re: Nigdy nie mów nigdy - Dino zdrowieje :)
Bardzo sie ciesze ze Dino zdrowieje 
Pozdrowionka dla stadka.
Pozdrowionka dla stadka.
Re: Nigdy nie mów nigdy - Dino zdrowieje :)
ja też się cieszę, że Dino zdrowieje i pozdrawiam