Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Babli, lód działa bardzo dobrze, na zwykły płatek Ci w zupełności wystarczy Przekłuwałam tak koleżance i twierdzi, że nic nie czuła.
Ja też jakoś na początku podstawówki poszłam przestrzelić uszy. Sama mame namówiłam
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
jak byłam mała nie chciałam mieć przekłutych uszu bo słyszałam że jest teraz taka technika przekłuwania pistoletem i bardzo się bałam że ten ktoś kto będzie przekłuwał nie poceluje i trafi mnie np w oko, albo w złe miejsce na uchu [myślałam że to się z daleka strzela!]
nina: jak pytałam chodziło mi o helix czyli ze dwa kółeczka z boku, ale w dole ucha [na razie] dzięki za pomocną stronę.
ja mam przekluty jezyk, wedzidelko pod jezykiem (tongue web) i chrzastke w lewym uchu (tragus)
pewnie gdyby rodzice sie tak nie darli o kolczyki to mialbym tego jeszcze troche ;]
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
A ja mam sobie 3 zwykłe kolczyki w lewym uchu (loby), w prawym tunel 12mm i 3 helixy, a w ustach taki hmm... horizontal w górnej wardze Nie wiem jak to opisać, ale wygląda tak, że z tejże górnej wargi 'wiszą' mi 2 kulki Trochę skomplikowane
Emipunky pisze: a w ustach taki hmm... horizontal w górnej wardze Nie wiem jak to opisać, ale wygląda tak, że z tejże górnej wargi 'wiszą' mi 2 kulki Trochę skomplikowane
Auć.
To zdjęcie po zrobieniu czy próbuje migrować? Bo tak jakoś niewyraźnie wygląda.
Do mnie jak na razie kompletnie nie przemawiają kolczyki tego typu.
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Zdjęcie prawie od razu po zrobieniu. Zresztą niedawno go robiłam, bo kilka dni temu Więc na razie żadnych niespodzianek, goi się ładnie, nic nie boli, no i czekam na dostawę mniejszych kulek, bo to są dużo za duże.