na prawej kostce, a planuje sobie zrobić również na prawej nodze takie cuś jak smok/jaszczurka, no takie pomieszane niemal od palców po kolano, czarnym tuszem jedynie gdzieniegdzie 'maźnięty' czerwonym
 na prawej kostce, a planuje sobie zrobić również na prawej nodze takie cuś jak smok/jaszczurka, no takie pomieszane niemal od palców po kolano, czarnym tuszem jedynie gdzieniegdzie 'maźnięty' czerwonym 
Moderator: Junior Moderator

.. bede musiala sie zmobilizowac..a to ciezkie ostatnio.
.. bede musiala sie zmobilizowac..a to ciezkie ostatnio.

:) <3

... a co sobie robisz w koncu zdecydowalas?
... a co sobie robisz w koncu zdecydowalas?  pokaz pokaz!
 pokaz pokaz! :) <3

Nie wiem czy sie cieszyć, czy płakać, bo z jednej strony tatuaże baaardzo mnie ciągną, a z drugiej nie chciałabym wyglądać jak pisanka a z tym podobno jak z gmr
  Nie wiem czy sie cieszyć, czy płakać, bo z jednej strony tatuaże baaardzo mnie ciągną, a z drugiej nie chciałabym wyglądać jak pisanka a z tym podobno jak z gmr  

Nie ma...
  Nie ma...  
  Ok. 20 minut i po sprawie
 Ok. 20 minut i po sprawie 

I miejsce pierwszorzędne!
 I miejsce pierwszorzędne! i co najważniejsze - miejsce nie pospolite
 i co najważniejsze - miejsce nie pospolite 
 i miejsce eleganckie. brawo
 i miejsce eleganckie. brawo  na 18 urodziny jak znalazł
 na 18 urodziny jak znalazł