Jak na razie woliery do mnie nie przemawiają w ogole. Nie umiem sobie wyobrazic jak mialabym takie cos umycogonowa pisze:Chwalę! Takie cacko to jest coś.. a może woliera? Coś jak przyszła Niny?

Moderator: Junior Moderator
Jak na razie woliery do mnie nie przemawiają w ogole. Nie umiem sobie wyobrazic jak mialabym takie cos umycogonowa pisze:Chwalę! Takie cacko to jest coś.. a może woliera? Coś jak przyszła Niny?
Ale te, które mi sie podobają nie są ocynkowanepin3ska pisze:Jak na razie woliery do mnie nie przemawiają w ogole. Nie umiem sobie wyobrazic jak mialabym takie cos umycWole malowane pręty
Jak kupisz to przyjade obejrzec i wtedy ewentualnie sie przekonamNina pisze:Ale te, które mi sie podobają nie są ocynkowanepin3ska pisze:Jak na razie woliery do mnie nie przemawiają w ogole. Nie umiem sobie wyobrazic jak mialabym takie cos umycWole malowane pręty
Dlatego mi sie podobają. To takie fajne coś, co trudno odbić, nie ciemnieje i podobno jest do nie do zgryzienia.
Sprawdzałam. Nie ma. Łatka miala kiedys ropień, wiec wiem mniej wiecej jak to wygląda. Zaraz wyruszam do weta na oględziny i ewentualny zabieg bedzie w piatek, bo juz dzwoniłam.Nina pisze:Posprawdzaj czy nie ma tam strupka. Może jakiś ropień (oby)