Cirilla, Moje Serce. 02.2007-11.01.2009
Moderator: Junior Moderator
Cirilla, Moje Serce. 02.2007-11.01.2009
I stalo sie to, czego najbardziej sie obawialam.
Musiałam pomoc Ci uwolnić się od biednego,udręczonego ciałka..
Od 3 miesięcy walczyłyśmy razem o każdy dzień.
Przepraszam za te setki zastrzyków, dziesiątki wizyt, chciałabym, żebyś wiedziała, ze to było dla Twojego dobra. (moje złudne nadzieje)
Mimo bólu i cierpienia, znosiłaś wszystko to z anielska cierpliwością. Do końca pełna życia i w dobrym nastroju, wszędobylska i ciekawska...Mimo obolałego pyszczka, tak usilnie starałaś się jeść, przeżyć do następnego dnia...
Dziki Tobie przeżyłam tyle wspaniałych chwil, obserwując jak rośniesz a później jak rosną Twoje dzieciaki (Ciri przybyła do mnie jako "kinder niespodzianka"), i wtedy nadeszły te czarne dni, kiedy każdy wydawał się być tym ostatnim, uczyłam się cierpliwości i wytrwałości, a Ty zawsze byłaś przy mnie.
Dziekuje Ci Cirilko, ze BYLAS ze mną.
I jestes nadal...:*
Musiałam pomoc Ci uwolnić się od biednego,udręczonego ciałka..
Od 3 miesięcy walczyłyśmy razem o każdy dzień.
Przepraszam za te setki zastrzyków, dziesiątki wizyt, chciałabym, żebyś wiedziała, ze to było dla Twojego dobra. (moje złudne nadzieje)
Mimo bólu i cierpienia, znosiłaś wszystko to z anielska cierpliwością. Do końca pełna życia i w dobrym nastroju, wszędobylska i ciekawska...Mimo obolałego pyszczka, tak usilnie starałaś się jeść, przeżyć do następnego dnia...
Dziki Tobie przeżyłam tyle wspaniałych chwil, obserwując jak rośniesz a później jak rosną Twoje dzieciaki (Ciri przybyła do mnie jako "kinder niespodzianka"), i wtedy nadeszły te czarne dni, kiedy każdy wydawał się być tym ostatnim, uczyłam się cierpliwości i wytrwałości, a Ty zawsze byłaś przy mnie.
Dziekuje Ci Cirilko, ze BYLAS ze mną.
I jestes nadal...:*
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Re: Cirilla, Moje Serce. 02.2007-11.01.2009
*Delilah* , szczurzynka walczyła tak długo, wbrew wszystkiemu, tylko dla Ciebie, jestem tego pewna.
Nie chciała zostawiać swojej czułej i troskliwej opiekunki.
(*) dla Ciri, cudownej, przytulaśnej, przekochanej szczurki na drogę. Znajdź Tijutkę za TM.
Nie chciała zostawiać swojej czułej i troskliwej opiekunki.
(*) dla Ciri, cudownej, przytulaśnej, przekochanej szczurki na drogę. Znajdź Tijutkę za TM.
[*] dla szczurci
Trzymaj się... <przytula>
Trzymaj się... <przytula>
anik1 wiem ,ze są teraz razem, szczesliwe i wolne od chorob...
lavena staram sie trzymac... ale nie takie to proste, wbrew pozorom. Ale teraz przewaza juz ulga, ze jest Jej lepiej.
lavena staram sie trzymac... ale nie takie to proste, wbrew pozorom. Ale teraz przewaza juz ulga, ze jest Jej lepiej.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
[*] Cirilla... dzielna szczurzynko...
na pewno jest Jej dobrze po drugiej stronie, w końcu jest tam tyle cudownych ogonków...
na pewno jest Jej dobrze po drugiej stronie, w końcu jest tam tyle cudownych ogonków...
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
- maua_czarna
(*) swiatelko dla imienniczki naszej szczurci, ktora tez juz odeszla...
Dla Ciri [*]...Trzymajcie Się

<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
- julia i stefan
dla aniolka
[*]
[*]
[']... dla Cirilli
Walczyla dzielnie dla Ciebie.. i na pewno wie ze to wszystko dla jej dobra.
Kochala Cie swoim malym serduszkiem i na pewno byla swiadoma Twojej milosci i ze to wszystko plynelo wlasnie z niej
Trzymaj sie
Walczyla dzielnie dla Ciebie.. i na pewno wie ze to wszystko dla jej dobra.
Kochala Cie swoim malym serduszkiem i na pewno byla swiadoma Twojej milosci i ze to wszystko plynelo wlasnie z niej
Trzymaj sie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
-
[*] dla Ciri
ze mną: Nano i Piko 
za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo

za TM: Kropka, Rudzielec, Burbon, Gwiazdka, Czarek, Whisky, Ząbek, Zadzior, Zawias, Spidi, Imbir, Goździk, Karolinek, Gruby, Rocky, Cynamon, Rambo
- sylwiaiiwo8
dla Cirilli [']['][']
<:3)~Tośka <:3)~Ita <:3)~Cezar
za tęczowym mostkiem <:3)~Brutus
http://s10.bitefight.onet.pl/c.php?uid=149994
za tęczowym mostkiem <:3)~Brutus
http://s10.bitefight.onet.pl/c.php?uid=149994
Aż mnie dławiło w gardle, jak czytałam twoje pożegnanie z Ciri; strasznie smutno po stracie ogonka
Gdzieś w naszych sercach mają już swoje miejsce , którego nie ustąpimy nikomu innemu , choć pokochamy każdego następnego ogonka ....
Trzymaj się ....
Dla Cirilli [']

Gdzieś w naszych sercach mają już swoje miejsce , którego nie ustąpimy nikomu innemu , choć pokochamy każdego następnego ogonka ....
Trzymaj się ....
Dla Cirilli [']
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889