Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
O! Moje zatoki też potrzebują pomocy . Już wiem co chcę dostać na imieniny ( co prawda, nie mam zwyczaju życzeń na imieniny poza wielkim tortem, to w tym roku już wiem co chcę ) .
Możecie troche pokciukać za Milunie i Nesske. Nie mam zamiaru dać za wygraną. Nie chce czekać na dzień, w którym będe musiała je uśpić. Wieczorem dzwonimy do Piaseckiego i postaram sie go namówić na operacje.
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Od początku mówiłam, że Choco nie jest agutkiem agutem jest Coco, która niestety tylko na 4 fotkach sie załapała, bo jest bardziej płochliwa niż siostra i czmycha pod kołdre aż sie kurzy.
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
"Echh, no i znowu im sie zdjęć zachciało... No to puszcze oczko "
Zdjęcie kiepskie, ale nie zdążyłam aparatu ustawić.
Nikula i Kokosanki pozdrawiają.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
mnie tez to z oczkiem rozwalilo piekne te dzieciaki. Setka ich siostra to straszny spioch jest (w klatce) i eksplorator (jak tylko klatka sie otwiera).
Trzymamy kciuki za Milunie i Nesske!
We wtorek, 20 stycznia na 15.30 jedziemy do Wrocławia, do dr Piaseckiego. Mam nadzieje, że na operacje, że sie podejmie.
Cholera. Ciesze sie i okropnie boje, bo to nie będą łatwe zabiegi...
Kur.... Przecież to MOJA klatka! Ta, którą wylicytowałam...
EDIT
Zgłosiłam do allegro. Dłużej sie bawić nie będe
Podnieśli mi tylko ciśnienie.