Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Weselnik :>
Łooo!!! Chyba mi się stado powiększy.. i to o 4 kastratów...
Same przyszły. Nie moja wina. W jednej klatce mniej kłopotu. Tylko kastracja 4 paskud.. uff.. Żegnaj lustrzanko!
Mama zgodziła się na 3 szczura! 
<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
bunia, gratulacje! 
do mnie dziś doszedł pierwszy ciuszek ciążowy
kupuję jak zwykle na Allegro
i pomału zaczną napływać. fajnie 
do mnie dziś doszedł pierwszy ciuszek ciążowy
ten się nie myli, kto nic nie robi
Wczoraj miałam pierwsze jazdy... Dzisiaj drugie... i powiem Wam, że wiedziałam, że tak będzie!
Od początku wiedziałam, że autko to jest to, co Ivcie lubią najbardziej (Pogoda kiepska, ale przynajmniej będę już miała wprawę w jeżdżeniu w ekstremalnych warunkach atmosferycznych...i już nic mi nie będzie straszne
) . No... może nie najbardziej, bo aż palę się na prawko kategorii A, ale niestety póki co muszę mieć B. W każdym razie UMIERAM ZE SZCZĘŚCIA! Po prostu rozpływam się. Ja chcę prawko, ja chcę prawko...
Jejciu jejć! W poniedziałek do Wawki przyjeżdżają dwie szczurzynki dla mnie. U mnie będą we wtorek. Oby nowa klatka też doszła szybko... ale dosyć o tym... na razie tak po prawdzie nie mam się jeszcze z czego cieszyć. Trzeba coś na worek zostawić, jak już niunie u mnie będą.
A teraz... CIESZCIE SIĘ RAZEM ZE MNĄ! Ivcia uczy się jeździć autkiem!
Od początku wiedziałam, że autko to jest to, co Ivcie lubią najbardziej (Pogoda kiepska, ale przynajmniej będę już miała wprawę w jeżdżeniu w ekstremalnych warunkach atmosferycznych...i już nic mi nie będzie straszne
Jejciu jejć! W poniedziałek do Wawki przyjeżdżają dwie szczurzynki dla mnie. U mnie będą we wtorek. Oby nowa klatka też doszła szybko... ale dosyć o tym... na razie tak po prawdzie nie mam się jeszcze z czego cieszyć. Trzeba coś na worek zostawić, jak już niunie u mnie będą.
A teraz... CIESZCIE SIĘ RAZEM ZE MNĄ! Ivcia uczy się jeździć autkiem!
Pokalkulowałam i jezeli noga mi sie nigdzie nie posliznie na obu moich sesjach, to drugiego towerka kupie w lutym
Niestety to moze byc problem, bo mam wyjątkowo duzo nauki i nie wiem czy zdąże ze wszystkim... No postaram sie w kazdym razie. Motywuje mnie to duzo bardziej niz perspektywa płacenia za niezaliczone zajęcia 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Kupujemy większą klatkę - chyba wolierę
.
Cieszymy sie razem z WamiMagamaga pisze:Kupujemy większą klatkę - chyba wolierę.
To może jak już kupicie małż da sie namówić na jeszcze jednego ogona? ^^
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Nie ukrywam, że na to liczę.
Dzisiaj pierwszy raz wyjechałam na miasto 
Instruktor powiedział, że bez rewelacji, ale i tak się cieszę
Szkoda tylko, że je naprawdę jestem upośledzona za kierownicą, bo tak mnie "kierowanie" kręci, że aż pod sufit skaczę na samą myśl... A tu 4literki! Jednak może nie wszystko stracone..?
Instruktor powiedział, że bez rewelacji, ale i tak się cieszę
Szkoda tylko, że je naprawdę jestem upośledzona za kierownicą, bo tak mnie "kierowanie" kręci, że aż pod sufit skaczę na samą myśl... A tu 4literki! Jednak może nie wszystko stracone..?
- julia i stefan
ogólnie mam dobry humor
zaliczyłam kolosa z owiec a szczerze wątpiłam w to że go zaliczę
no i coś się zaczyna chyba toczyć w dobrym kierunku

zaliczyłam kolosa z owiec a szczerze wątpiłam w to że go zaliczę
no i coś się zaczyna chyba toczyć w dobrym kierunku
Nie ma Ciebie nie ma mnie...
Podłączyli mi wreszcie Dżordża do internetu.
Mogę sobie forumować z poziomu łóżka. 
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
ferie! 
Nie wiem jak naprawde nie wiem!! naprawil sie moj aparacik. Moja dzidzia chyba sie przeziebila juz wszystko dobrze! ehhh
..

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Teli
To w nagrodę porób ładne zdjęcia i się podziel. ;>
To w nagrodę porób ładne zdjęcia i się podziel. ;>
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Jutro porobie trzodzie i sie pochwale
ze szczegolna uwaga na solenizantki
!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3