Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jej! Jakaż ona śliczna . Zrób proszę, zdjęcie na którym będzie wyraźnie widać kształt tej kapitalnej łatki w okolicy ogonka, bo sobie wyobraźnię nadwerężę
....
aż strach pomyśleć, ile takich klejnocików poniewiera się po różnych okropnych miejscach- gratuluję malutkiej, że ją znalazłaś.
Serducha:
Boguś(ur.10 XI 08, z nami od 19 XII 08)
Norton(ur.5 XI 08, z nami od 12 XII 08)
Grimar(ur.11 I 09, z nami od 7 II 09)
Szalom(ur.24 XII 08, z nami od 12 II 09)
Clemason(ur.I 09, z nami od 28 II 09)
Odszedł
Valbon (ur. IX 08, zm.8 II 09)
Biedne maleństwo... musiało dużo złego przetrwać... Ale najważniejsze, że to już za nią i ma teraz nowy, kochający dom i wspaniałą mamusię A Paranoja też mi się podoba:P A może Dziki Pyłek?
Serducha:
Odszedł
Uffff... dużo pracy przed nami. Z tego co mi się wydaje, trzeba będzie podciąć ząbki, aj, aj, nieprzyjemnie. Bidka najchętniej siedziałaby w rękawie albo w swoim kartoniku, który na czas transportera robi za schowek. Dziki Pyłek, mówisz? Ona ani trochę dzika nie jest, może potem rogi pokaże
Ze mną - Whiskey, Finka, Isis, Lili, Filip i Dżordż
[*] - Inka
[*] - Dotti - zm. 9.06.2009
A Bugabuu(panika)? :P Nie mówię , że jest dzika, po prostu tak mi przyszło do głowy... A może Dowry?(dar) Przyciąć ząbki? czemu?
Serducha:
Odszedł
Oj nie wiem, muszę poczekać, aż się Bidka troszkę oswoi, ale myślę nad Paranoją i Paniką
Ząbki dlatego, że ma ogromne dolne. Chyba przeszkadzają jej w jedzeniu wezmę ją do pani Doroty Strugały, na pewno pomoże mi z tym wszystkim i będzie lepiej wiedziała co z zębiskami. Bardzo się boję o maleństwo, a ona boi się mnie. Jakoś dziwnie zakodowała sobie, że ręka to nie ja i ręka jest niedobra, ale pod swetrem i w rękawie daje się głaskać i usypia. Martwię się.
[*] - Inka
Może Lucky Nebula vel Panika dziękuję Wam za wszystkie propozycje imion, coś wymyślimy teraz staram się pokazać jej, że jest bezpieczna ze mną. Kiepsko idzie.
[*] - Inka
Lucky? Takie oklepane, a Nebula to prawie jak cebula, fuj . Nie martw się, u mnie też tak było na początku, ale tylko chwilkę, bo ja jak mówiłam jestem za taktyką szybko i po bólu, więc zaraz się moje maluchy przyzwyczaiły że ja to nie zło, mimo, że na początku ręka to była dla nich śmierć. Jakkolwiek, będzie dobrze, zobaczysz, cierpliwości i czułości i się ułoży!!
Serducha:
Odszedł