Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje kochane badziestwo - Nigdy nie mów nigdy
w kaciku pupila są najtańsze, a przy większym zamówieniu mona liczyć na gratisy, np jeden taras gratis 

Najtańsze to one nie są. W fretkowym są za równo 25
(a ja mam tam już rabat
)

(a ja mam tam już rabat

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
kiedys pisalam do jednego zklepu zoologicznego i moga zamowic tarasy bo nie maja ich w asortymencie. Cena jest super bo tylko 21,50 czy jakos tak. Info znalazlam na innym forum, tylko srednio pamietam gdzie, moze przejrze maile. Jak mi sie uda odszukac to dam ci znac
zawsze to pare zlotych mniej, a przy tylu tarasach to ponad 50 zl...
edit: nawet szybko udalo mi sie znalezc
sklep sie nazywa zoobest. Napisz do nich maila SKLEP@ZOOBEST.PL to ci zamowia. Dokladna cena to 21,55 zl

edit: nawet szybko udalo mi sie znalezc

ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Taka klatka.. Tylko jak toto w pokoju umiescic
Powodzenia życze z tymi klatkowymi planami. I koniecznie obfocić, jak juz będzie ^^

`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
zaczęłam ponownie śledzić temat, a tu cisza...
jak się kuruje Filipek? Co nowego u reszty STADA? Uściskaj ode mnie wszystkie szczurasy ( a w szczególności ukochaną piątkę z Wrocławia
)

Moja najcudowniejsza rodzinka : Szczurek i Szczurka ( rodzice) oraz Kropka, Inka, Gratka (córki). Kropka odeszła 26.12.09r; Szczurka zm. 5.03.2010r; Gratka opuściła nas 28.05.2010r; Inka zm. 09.08.2010r;Tatuś Szczurek odszedł 20.08.2010r
Na zawsze w sercu
Na zawsze w sercu
Filipek ma sie dobrze:) Juz mu czesc szwow wyjełam (nauczyłam sie!!!)kabi pisze:zaczęłam ponownie śledzić temat, a tu cisza...jak się kuruje Filipek? Co nowego u reszty STADA? Uściskaj ode mnie wszystkie szczurasy ( a w szczególności ukochaną piątkę z Wrocławia
)

Na razie nic nowego nie pisze bo przyszedł straszny czas zwany sesją, wiec mam mało czasu

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Tez sie nie moge doczekac tej mega klaciory
.. to dopiero bedzie cos! 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Kiedy przyjeżdża Ananas?
Trudno powiedziec, ale na pewno w lutymogonowa pisze:Kiedy przyjeżdża Ananas?

Ale ze mnie wyrodna matka
Przegapiłam urodziny dzieci. Choc w sumie bylam przekonana, ze to dzis, ale odgrzebalam stare posty i okazalo sie, ze to jednak wczoraj - 30 stycznia 
Prosze wiec o zmianę tematu na :
Moje kochane badziestwo - Zadziorki skończyły roczek
W związku z tym wszystkiego najlepszego dla Zadziora, Jasia, Stefana i Kazika
I zeby byli ze mną jak najdłużej w dobrym zdrówku:)
Potem dołącze fotki jubilatów

Prosze wiec o zmianę tematu na :
Moje kochane badziestwo - Zadziorki skończyły roczek

W związku z tym wszystkiego najlepszego dla Zadziora, Jasia, Stefana i Kazika

Potem dołącze fotki jubilatów

Wczoraj mój brat miał urodzinypin3ska pisze: - 30 stycznia![]()

Wszystkiego najlepszego dla Zadziorów od cioci ogona

Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin. Dużo zdrówka i humoru 

Wszystkiego naj, dobrego apetytu (no, oczywiście bez palców pańci =P ) i dużo zdrówka dla paskudek =)
Re: Moje kochane badziestwo - Zadziorki skończyły roczek :)

Re: Moje kochane badziestwo - Zadziorki skończyły roczek :)
Wszystkie: zdrówka i dłuugiego życia dla zadziorków
Fotki Freda przesłodkie:*

Fotki Freda przesłodkie:*