[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
I masz rację 

Babli gustowna ta klateczka 

Babli a ile kosztowała cię klateczka?
Szaleję z aparatem to zrobiłam świeże fotki klatki. Dopiero co umytej!
No więc mam :
dwie półeczki prostokątne (bo większy i więcej miejsca jest)
rurę pcv (jest na dole bo tam im wygodniej jakoś. i wolą tak)
hamaczek (wcześniej był jeszcze szmaciany tunel, aktualnie się pierze, a i tak nie mam go jak przestronnie zamontować, ale myślę.)
drewniany domek (ten co się tak wygina; w środku sianko)
koszyk (z siankiem)
(nie sprała się plama po sikach
)

Mieli jeszcze taki drewna kawał, co jakby drabinka, ale jak wiadomo; zasikany został szybko. Mi się podoba, bo jest przestronnie.

No więc mam :
dwie półeczki prostokątne (bo większy i więcej miejsca jest)
rurę pcv (jest na dole bo tam im wygodniej jakoś. i wolą tak)
hamaczek (wcześniej był jeszcze szmaciany tunel, aktualnie się pierze, a i tak nie mam go jak przestronnie zamontować, ale myślę.)
drewniany domek (ten co się tak wygina; w środku sianko)
koszyk (z siankiem)

Mieli jeszcze taki drewna kawał, co jakby drabinka, ale jak wiadomo; zasikany został szybko. Mi się podoba, bo jest przestronnie.
ogonowa, mam w identyczniej klatce dziewczyny na przechowaniu 

I TAK UMRZESZ.
40/60/60? A ile trzy czy dwie dziewczyny? Bo cztery by już nie weszły..
ja lubie takie przestronne klatki, ja w swojej mam 4 polki, 3 hamaki (40x40), 2 rury, koszyczek i domek, a to wszystko w klatce 70x40x130 ;] moim zdaniem w zupelnosci im wystarczy; poza tym roznego rodzaju polarowe domki, norki itp nadawaly sie tylko do wyrzucenia po jednym uzyciu...
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
ogonowa, chyba jasne że 2. trzech bym w życiu tam nie trzymała.
a one i tak mają w swym domu większą
w wolierze mam tylko koszyczek metalowy
a one i tak mają w swym domu większą

w wolierze mam tylko koszyczek metalowy

I TAK UMRZESZ.
zalbi coś słabo umeblowana.. weź pomysły z klatek innych użytkowników.
strup, przecież tam praktycznie nie ma miejsca na nic więcej. Przezroczyste półki nadają 'pusty' wygląd.
Ja bym im tylko hamak dodała
Po lewej, w rogu.
Ja bym im tylko hamak dodała

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
strup, nie musisz mi mówić żebym wzięła pomysły od innych uzytkowników, nie jestem nowicjuszem w tym temacie =]
brakuje jeszcze hamaczka, ale będzie się szył dopiero bo wcześniej nie miałam czasu =]
edit, o Nina mnie ubiegła =D
brakuje jeszcze hamaczka, ale będzie się szył dopiero bo wcześniej nie miałam czasu =]
edit, o Nina mnie ubiegła =D
Ostatnio zmieniony pt lut 06, 2009 3:12 pm przez zalbi, łącznie zmieniany 1 raz.
dla mnie i tak jest pustko, jak bym kompletnie zmieniła ustawienie. no wiem, trzeba być dobrym projektantem.
No właśnie trzeba. I zalbi jest idealnym, bo w klatce jest dużo rzeczy a jednocześnie nie ma sie wrażenia zagraconego śmietnika jak sie na jej klatke patrzystrup pisze:no wiem, trzeba być dobrym projektantem.

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp