Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jest wpis z wfu... A tak się bałam, że przez te 5 nieusprawiedliwionych/nieodrobionych nieobecności gość będzie robił problemy A okazał się bardziej niż wporządku, dając wszystkim bdb
zaliczyłam dzisiaj egzamin ze świń <jupi> prawie w ogóle się na niego nie uczyłam a poszłam na niego tylko dlatego żeby mi nieobecności nie wpisał a tu proszę taka niespodzianka kurcze to pierwsza taki mój semestr i sesja gdzie mam wszystko zaliczone w 1 terminie poza tym przyjechałam o domku i strasznie się z tego ciesze i rodzice się cieszą.
taki sympatyczny dzień
julia i stefan gRaTulacje !
Zazdroszcze- nie powiem, mnie sie jeszcze nigdy nie udalo zaliczyc sesyji w pierwszym terminie
---- ja dzisiaj spotkalam kominiarza ,wiec cichutko licze na wiecej szczescia, cobym sie mogla do weselnika wpisac
(nie, zebym byla przesądna...)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~