Co dziwne te kaszaki nie smierdziały. Poprzedni, kory Fred sobie sam rozgryzł, a ktory ja musiałam wyciskac i czyscic strasznie cuchnął. Ten jest juz ładnie zagojony i została po nim tylko blizna, a w momencie rozgryzienia miał juz srednice z 1,5 cm.
Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje kochane badziestwo - Zadziorki skończyły roczek :)
Fredzio juz bez kaszaków - dzis wycisnełam ostatnie trzy
Biedak musiał pocierpieć, ale teraz juz bedzie bez tych wstretnych kulek
Niestety ma do nich tendencję, wiec bede musiała co kilka dni zabawić sie w kosmetyczke i zrobić biednemu Fredkowi "wyciskanie pryszczy", bo inaczej skonczy sie na takich wielkich kaszakolcach jak te, ktore zlikwidowalismy.
Co dziwne te kaszaki nie smierdziały. Poprzedni, kory Fred sobie sam rozgryzł, a ktory ja musiałam wyciskac i czyscic strasznie cuchnął. Ten jest juz ładnie zagojony i została po nim tylko blizna, a w momencie rozgryzienia miał juz srednice z 1,5 cm.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- Anka.
- Kontakt:
Łooo, ale Fred jest śliczny !
A te kaszaki to tak, hmm, do końca juz będzie miał?
A te kaszaki to tak, hmm, do końca juz będzie miał?
Ale jaja. Przecież to wasze dumbolowe było koloru jak moja Choco, a teraz jest ciemne
Już Plastuś bardziej ją przypomina, choć miał zupełnie inny kolor.
Moge wysłać tą ich wspólną fotke dalej? Jestem ciekawa co to takiego
Rude są cudne. CHyba jednak brakuje mi takiej bułeczki w stadzie
Już Plastuś bardziej ją przypomina, choć miał zupełnie inny kolor.
Moge wysłać tą ich wspólną fotke dalej? Jestem ciekawa co to takiego
Rude są cudne. CHyba jednak brakuje mi takiej bułeczki w stadzie
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- maua_czarna
Boze, rudosci.....wycaluj ...koniecznie...mam slinotok
kap
|
|
|
kap
kap
|
|
|
kap
maua, przeciez u ciebie niedługo też będzie takie małe rudawe =D
takie jedno wielkie stado wielkich szczurow, i do tego malutcy, mlodziutcy chłopcy.. bardzo widać różnice w wielkosci?
takie jedno wielkie stado wielkich szczurow, i do tego malutcy, mlodziutcy chłopcy.. bardzo widać różnice w wielkosci?
- maua_czarna
Nasze bedzie bezowezalbi pisze:maua, przeciez u ciebie niedługo też będzie takie małe rudawe =D
A to jest rudosc w czystej postaci
Matko jakie one słodkie ja tez mam już ślinkę:) pin3ska a ty masz czas jeść przy 37 szczurach????W ogóle to chyba siedzisz oblepiona szczurkami 24 na dobę,z taka ilością futra do kochania tak sobie to wyobrażam
,powiedz proszę jak ty to robisz?I może jeszcze pracujesz !!??podziwiam,szacuneczek 
maua, czy ja wiem czy taka rudość? Rubin jest bardziej beżowy niż rudy, ale ciemnieje więc może i rudzielec z niego wyrośnie 
Rhenata, ona jeszcze studiuje bodajże..
Rhenata, ona jeszcze studiuje bodajże..
pin studiujeRhenata pisze:powiedz proszę jak ty to robisz?I może jeszcze pracujesz !!??
Mówią, że jak sie chce to sie wszystko da zrobić, a że pin3ska bardzo chce, to i z taką bandą dają sobie rade
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
No dosyćzalbi pisze: takie jedno wielkie stado wielkich szczurow, i do tego malutcy, mlodziutcy chłopcy.. bardzo widać różnice w wielkosci?
Niestety mam czas jescRhenata pisze:pin3ska a ty masz czas jeść przy 37 szczurach???? (...) powiedz proszę jak ty to robisz?I może jeszcze pracujesz !!??
Nie pracuje, ale studiuje na dwoch kierunkach
Co do moich szczurow, to nie wszystkie są miziakami, zachowanie kilku z nich, a dokładniej 8 jest podobne raczej do Ninowej Aferki
Poza tym po prostu lubie sie nimi zajmowac
rudziki są przepiękne, jak odeszła Sheilka już nie mam takiej ślicznoty...
cóż, nawiązując do Twego ostatniego zdania - idę właśnie sprzątać klaciory:p
miziaki dla stadka proszę przekazać
cóż, nawiązując do Twego ostatniego zdania - idę właśnie sprzątać klaciory:p
miziaki dla stadka proszę przekazać
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
nie wiem pin3ska, jak Ty to robisz, chyba naprawdę lubisz się nimi zajmować
u mnie przy szóstce, kiedy trzeba było izolować Dolarka wydało się, że nie mam czasu na szczury! dobrze jest jak one zajmują się swoimi sprawami a ja swoimi 
Faktycznie ja tez wolałabym nie mieć czasu jeść,szczególnie wieczoremNiestety mam czas jescWolalabym nie miec, moze bym lepiej wyglądała
Nie pracuje, ale studiuje na dwoch kierunkach![]()
- anonymenails
- Kontakt:
Jakie piękniuchne ogony!!
a Te rudości... Mrauu, wymiziaj ode mnie koniecznie
.
Serducha:
Boguś(ur.10 XI 08, z nami od 19 XII 08)
Norton(ur.5 XI 08, z nami od 12 XII 08)
Grimar(ur.11 I 09, z nami od 7 II 09)
Szalom(ur.24 XII 08, z nami od 12 II 09)
Clemason(ur.I 09, z nami od 28 II 09)
Odszedł
Valbon (ur. IX 08, zm.8 II 09)
Boguś(ur.10 XI 08, z nami od 19 XII 08)
Norton(ur.5 XI 08, z nami od 12 XII 08)
Grimar(ur.11 I 09, z nami od 7 II 09)
Szalom(ur.24 XII 08, z nami od 12 II 09)
Clemason(ur.I 09, z nami od 28 II 09)
Odszedł
Valbon (ur. IX 08, zm.8 II 09)