Skąd mieliście pierwszego ogona ?
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- paulinka93
Re: Skąd mieliście pierwszego ogona ?
Wszystkie trzy z zoologicznego.

Moje szczurki: Chicka, Mila, Zula[*], Toyota[*], Hawana[*], Koko[*], Kika[*], Mia[*], Lajla[*].
Koszatniczki: Lola[*] i Tola[*].
Kocur Filip[*].
Pies Nestor.

Koszatniczki: Lola[*] i Tola[*].
Kocur Filip[*].
Pies Nestor.
Z forum, jakieś 4-5 lat temu bodajże  

- 
				szczu*milka
Pierwszy szczur przyjechał na moją wioskę, w słoiku, z panami od Węgla i koksu   

którzy zostawili go na krawężniku
  którzy zostawili go na krawężniku  to tak po krótce. więc nie mam pojęcia skąd był
 to tak po krótce. więc nie mam pojęcia skąd był 
drugi od ludzi wzięty,trzeci z forum i czwarty też 

którzy zostawili go na krawężniku
  którzy zostawili go na krawężniku  to tak po krótce. więc nie mam pojęcia skąd był
 to tak po krótce. więc nie mam pojęcia skąd był 
drugi od ludzi wzięty,trzeci z forum i czwarty też

Ze mną: Albi ^_^
Po drugiej stronie mostu:
Kami :* [+]23.08.2008[+]
Wacek[']26.06.2004[']

Po drugiej stronie mostu:
Kami :* [+]23.08.2008[+]
Wacek[']26.06.2004[']
- 
				Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Mojego pierwszego w życiu szczura kupiłam w sklepie zoologicznym na początku lipca 2004 r.  Miesiąc później kupiłam w sklepie 2 samiczki i na tym się skończyło moje kupowanie w zoologach
 Miesiąc później kupiłam w sklepie 2 samiczki i na tym się skończyło moje kupowanie w zoologach  .
.

Miesiąc później kupiłam w sklepie 2 samiczki i na tym się skończyło moje kupowanie w zoologach
 Miesiąc później kupiłam w sklepie 2 samiczki i na tym się skończyło moje kupowanie w zoologach  .
.Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

ja przygarnełam szczurka od mojego nauczyciela , on z kolei uratowal zwierzaka przed gimnazjalistami

Jimmy , Edd , Steve i Hans :*:*:*
[*]Max[*]

[*]Max[*]
Najpierwszy szczur (Dziunia[']) kupiona w sklepie zoologicznym w 2003 roku. Potem już tylko i wyłącznie adopcje przez forum.

(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila

Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Jak je zdobyliście?
Mam pomysł, niech każdy opisze jak zdobył swojego pierwszego szczura. To był przypadek czy może dokładnie zaplanowany zakup  

Prosze o szczegóły ;P
Przeniesione i scalone z istniejącym tematem. /Agata

Prosze o szczegóły ;P
Przeniesione i scalone z istniejącym tematem. /Agata
Re: Jak je zdobyliście?
Czyli nie wiesz jak zdobyć szczura?Prosze o szczegóły ;P
Ech... adopcja.. po prostu, zaplanowana z 4 tygodniowym wyprzedzeniem. I równe 4 tyg. czekałam na szczury. Inną wersją zdobycia szczura jest hodowla zrzeszona w shsr. Pod żadnym pozorem nie wolno kupować szczurów w zoologicznym.
Babli, a czy ten temat o rodzicach, też tyczy się skąd się go wzięło?
ogon, poniekąd tak  W końcu stawianie przed faktem dokonanym i jego skutki, też są raczej do powyższego zaliczane :>
 W końcu stawianie przed faktem dokonanym i jego skutki, też są raczej do powyższego zaliczane :>

W końcu stawianie przed faktem dokonanym i jego skutki, też są raczej do powyższego zaliczane :>
 W końcu stawianie przed faktem dokonanym i jego skutki, też są raczej do powyższego zaliczane :>Re: Skąd mieliście pierwszego ogona ?
Nasze szczurki trafiły do nas dzięki forum, są z hodowli Merchowe Pole. Dzięki naszej kochanej merch mamy dwóch naprawdę cudownych facetów.

Z zoologa, niestety. A może stety? Bo gdyby nie ten zakichany zoolog, nie miałabym swojej ukochanej ogonki!  Ale wiem, że już nigdy nie kupię zwierzaka w zoologicznym i na pewno nigdy żadnego zwierzaka tam nie oddam.
 Ale wiem, że już nigdy nie kupię zwierzaka w zoologicznym i na pewno nigdy żadnego zwierzaka tam nie oddam.

Ale wiem, że już nigdy nie kupię zwierzaka w zoologicznym i na pewno nigdy żadnego zwierzaka tam nie oddam.
 Ale wiem, że już nigdy nie kupię zwierzaka w zoologicznym i na pewno nigdy żadnego zwierzaka tam nie oddam.Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema

No ja podobnie pierwsza szczurka z zoologa ale miały dobre warunki a ona była taka słodziutka nie mogam sie oprzec

- 
				Cyklotymia
Zaznaczyłam inne - mój pierwszy ogon był z wpadki (znajoma z akademika miała parkę, tatuś na szczęście został wykastrowany zaraz potem)