Dziękuję Wam za te cieplutkie słowa. Pewnie nie muszę mówić jak one dużo dają... A Zalbi ma rację

Jeśli sytuacja będzie stabilna, to środki przeznaczone zostaną na inne stworzonka w potrzebie!
Dziś szukałam rzeczy na bazarek i coś tam wyszperałam, ale będę potrzebowała pomocy z wyceną. I tu mam pytanie, czy bazarek działa na tej zasadzie, że ja coś wyceniam i kto pierwszy ten lepszy czy aukcja kto da więcej?
Oczywiście nie wiem też jak to wszystko ma wyglądać, więc będę potrzebowała pomocy

Ale to w swoim czasie. Na razie jeszcze się zastanawiam co by można było dać... I się zastanawiam, kiedy byśmy ruszali z bazarkiem? Chcę się dobrze przygotować do tego, nie tylko jeśli chodzi o przedmioty ale też psychicznie... Dziwnie mi z tym wszystkim.
Mam też takie pytanie, czy na przykład może być obrazek narysowany przeze mnie? No i wpadłam na pomysł, że mogę wystawić obrazki w formie zdjęcia na papierze fotograficznym. Byłyby to zdjęcia z obrazami Luisa Royo. Czy może to bez sensu i lepiej wystawić zdjęcia jakieś inne? Sama nie wiem

Zdjęcia byłyby małe ale zawsze ładnie taki mini Royo na ścianie by wyglądał

(10cm/15cm)
Co do przygotowań, to dziś nie dałam rady, a jutro cały dzień poza domem będę, więc ciąg dalszy byłby w poniedziałek. Ciąg dalszy moich przygotowań rzecz jasna. To jak myślicie, kiedy by zacząć?
P.S. Dziś ledwo z ręką wytrzymuję

Cała dłoń jest bardziej czerwona/ukrwiona niż ta zdrowa i piecze jak diabli

Dlatego też dziś już nic nie będę pisać i kładę się spać... Dobrej nocy Wam życzę i wielkie DZIĘKUJĘ się wszystkim Wam należy. Dobrze jest mieć kogoś takiego jak Wy.