[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
fajna bardzo, zalbi z czego jest to przezroczyste? 

Wyszukiwarka nie gryzie
malachit: pewno z pleksy 
ja bym dodała tylko jedną rzecz - jakiś pomościk z jednej niewidzialnej półki na drugą, żeby można było się z półki na półkę rozpędzić. gdyby pomościk biegł niedaleko tylnej ściany, nie zagraciłby klatki
ale generalnie bardzo mi się podoba i chyba te półeczki odgapię, bo szykuje mi się ten sam model klatki 
powiedz mi tylko, czy szczurasy nie boją się po przezroczystym chodzić?

ja bym dodała tylko jedną rzecz - jakiś pomościk z jednej niewidzialnej półki na drugą, żeby można było się z półki na półkę rozpędzić. gdyby pomościk biegł niedaleko tylnej ściany, nie zagraciłby klatki

powiedz mi tylko, czy szczurasy nie boją się po przezroczystym chodzić?

ten się nie myli, kto nic nie robi
omg 
ja tam prawie nic nie widzę, same zarysy.... nie da się zrobić jaśniej?
fajnie dostawiona świnkowa.

ja tam prawie nic nie widzę, same zarysy.... nie da się zrobić jaśniej?

fajnie dostawiona świnkowa.
Da sie ale jutro jak bedzie jasno bo to telefonem
heh A narazie opis: wiec tak kupilam dzisiaj sitko. tacke, i duzy koszyk do ktorego nasypalam ziemi i sianka... Chlopaki byly wniebowziete. Ziemia rozkopana jest wszedzie, nosy brudne itd. heh W sitku jest tez sianko i tam sobie leza
Planuje dorzucic do swinkowej rure z pcv i jeszcze jakies hamaki, galazki i domki 

nie chcę się wtrącać, ale u mnie zawsze mile były widziane legowiska umieszczone jak najwyżej - może koszyk do spania powinien pójść na samą górę, a rzeczy "do zabawy" do części dolnej?
yss tak, z pleksy. 5 mm grubości.
nie, nie rusza ich totalnie to, ze półeczki sa przezroczyste. a rozpędzają się w tej pomarańczowej rurze - uwierz, że już z takim "pomostem" próbowałam i źle sie to skończyło, bo dwa szczury w ciągu jednego dnia wyladowały na scianie klatki i o mało nie skonczylo sie to zlamanymi nóżkami =/
brakuje jeszcze ferplastowych schodków łaczących niższą półeczkę z dnem klatki, ale muszę najpierw powiercić otwory żeby te schodki sie jakos trzymały.
edit: ojej, ale mi Nina przysłodziła =P
nie, nie rusza ich totalnie to, ze półeczki sa przezroczyste. a rozpędzają się w tej pomarańczowej rurze - uwierz, że już z takim "pomostem" próbowałam i źle sie to skończyło, bo dwa szczury w ciągu jednego dnia wyladowały na scianie klatki i o mało nie skonczylo sie to zlamanymi nóżkami =/
brakuje jeszcze ferplastowych schodków łaczących niższą półeczkę z dnem klatki, ale muszę najpierw powiercić otwory żeby te schodki sie jakos trzymały.
edit: ojej, ale mi Nina przysłodziła =P
- zaszczurzona
Pochwalę się moją nowiutką ,jeszcze nie używaną przez szczurasy klatką :
http://img83.imageshack.us/img83/3441/o ... 004za6.jpg
Tylko na samej górze będą dwa hamaki zakryte i jeden odkryty.

http://img83.imageshack.us/img83/3441/o ... 004za6.jpg
Tylko na samej górze będą dwa hamaki zakryte i jeden odkryty.

Moje maleństwa ; Kora i Dżuma...
zaszczurzona, bardzo fajna, ale to poidełko to jest w środku zamontowane czy mi się wydaje =)?
Ile kosztowała i co to za wymiary
P.S.
Już ją tu pokazywałaś, tak samo umeblowaną =(.
Ile kosztowała i co to za wymiary

P.S.
Już ją tu pokazywałaś, tak samo umeblowaną =(.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
wow, półeczki na całą szerokość, ekstra
.

Super ta Twoja klatka, bardzo mi się podoba. My jesteśmy na etapie urządzania. Jak skończymy, to damy fotkę jeszcze pustej, a później już lokatorami.
Full wypas!
Fajnie urządzona klateczka. Dziewuchy mają co robić 

Przepis na klatkę 83/52/100
Składniki:
-Klatka
-Domek
-Dżewo (tak, tak. dżewo, nie drzewo
)
-Kosz
-Norka
-Rurax2
-Schodkix2
-Taras x3
-Łapacz
-Miska
-Poidło
-Szczury (ilość od 2 do 9)
Sposób przyrządzenia:
Składniki umieszczać w klatce wg uznania. Zwracając jednakże uwagę na podstawowe preferencje przyszłych mieszkańców
Ostatni ze składników umieścić w klatce na samym końcu.
Obserwować reakcje.
Gotowe

Szczury zachwycone
Dla 5 (jak na razie) to raj wielkościowo.
I mi też sie podoba.
Składniki:
-Klatka
-Domek
-Dżewo (tak, tak. dżewo, nie drzewo

-Kosz
-Norka
-Rurax2
-Schodkix2
-Taras x3
-Łapacz
-Miska
-Poidło
-Szczury (ilość od 2 do 9)
Sposób przyrządzenia:
Składniki umieszczać w klatce wg uznania. Zwracając jednakże uwagę na podstawowe preferencje przyszłych mieszkańców

Ostatni ze składników umieścić w klatce na samym końcu.
Obserwować reakcje.
Gotowe

Szczury zachwycone

I mi też sie podoba.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- fallen.yoda
- Kontakt:
Zgodnie z obietnicą pokazujemy co zdziałaliśmy do tej pory z klatką dla naszych syneczków.
Widok z frontu:

Z profilu:

Z góry:

Trochę zbliżeń:

Tu na swoim miejscu:

Pudełko po lodach wstawione poglądowo, tam będzie legowisko, ale jeszcze nie wiemy z czego i jakie.
Czekamy na konstruktywną krytykę i ewentualne rady.
Widok z frontu:

Z profilu:

Z góry:

Trochę zbliżeń:

Tu na swoim miejscu:

Pudełko po lodach wstawione poglądowo, tam będzie legowisko, ale jeszcze nie wiemy z czego i jakie.
Czekamy na konstruktywną krytykę i ewentualne rady.