Dziwne zachowanie

Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Rubi

Dziwne zachowanie

Post autor: Rubi »

Witam. Mój szczurek (szczurzyczka dla ścisłości) ostatnio dziwnie sie zachowuje. Zatacza się, przewraca, traci równowagę. Dzisiaj zauważyłam, że ma cały nosek we krwi (lub jakiejś wydzielinie do krwi podobnej). Bardzo mnie zastanawia od czego to ma. Boje się, że to ze starości, ponieważ Rubi (tak ma na imię) w kwietniu kończy 3 latka. Te kłopoty z zachowaniem równowagi zaczęły się już jakiś tydzień temu, ale na początku były nieznaczne. Do weterynarza mam zamiar iść jutro a do tego czasu proszę o odpowiedź. Czy ktoś wie czego mogłyby to być objawy??? Bardzo się o nią martwię więc proszę o jak najszybszą odpowiedź. :'(
Babli

Re: Dziwne zachowanie

Post autor: Babli »

Zachwiania równowagi, i zataczanie się to mogą być objawy neurologiczne. Zapalenie mózgu, albo ucha. Wydzielina z noska to poryfina. Szczurka jest w pięknym wieku, tylko gratulować. W każdym bądź razie, do weta jak najszybciej. Tutaj liczy się czas. Szybki rozwój choroby, może odebrać Ci szczurzynkę, jeśli szybko nie zareagujesz. Zważając na jej wiek, trzeba działać ekspresowo. Skąd jesteś?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne / ogół objawów”