A tu znowu-r
Ogólnie nie polecam stosowac tego długotrwale w żywienu szczurów-to moje zdanie oczywiscie.Niesety bardziej wierzę takim badaniom

Moderator: Junior Moderator
Kalafiora i jego rodzinę, moje kochają! Sałatę, kapustę też. Niestety za owocami jakoś nie przepadają :/ Swego czasu często dostawały u mnie brukselkę, bo ja uwielbiam to warzywoTili pisze:Ja daje mrozonki i brokuly sa pochlaniane w sekunde. Wlasciwie moje chlopy lubia wszelka zielenine i owoce, rosna jak na drozdzach, siersc im sie blyszczy, maja mase energii, wiec chyba jest ok
Ooooo dobrze wiedzieć... bo też im dawałam. A inne sałatowate też? To którą zieleninę im dawać? Dzielić się tu wiedzą LaCoka...LaCoka pisze:Moje paskudy uwielbiają sałatę lodową ale im jej nie daję od kiedy moja Pani wet poinformowała mnie, iż jest to taka gąbka wchłaniająca wszelkie zanieczyszczenia ze środowiska ;/
Wet powiedział mi to:denewa pisze:Ooooo dobrze wiedzieć... bo też im dawałam. A inne sałatowate też? To którą zieleninę im dawać? Dzielić się tu wiedzą LaCoka...
iBabli pisze: wszystkie "sałatowate" są takie właśnie.
Tili pisze:Moj wet powiedzial, ze salate mozna dawac, ale pod warunkiem, ze jest albo uprawiana we wlasnym ogrodku z dala od zanieczyszczen, albo z pewnego zrodla, bez sztucznych nawozow itp.