pruszkowskie gangsterki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
merch

Re: 8 pruszkowskich gangsterek

Post autor: merch »

Ostatnia foteczka super w pomaranczu czarnym do twarzy :)
Szczurki sliczne, ta kapturzyca z szerokim czarnym pasem jest przecudna !

Agutkowosc Emi rowniez :)

Mizianko dla 8meczki.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

merch pisze:ta kapturzyca z szerokim czarnym pasem jest przecudna !
dziękujemy :) ciekawe o której kapturzycy mówisz - na zbiorowej focie są 3 - nie rozróżniam ich bez obejrzenia obu boków :D zakładam więc, że cała 3 krówek jest ładniutka ;)
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
merch

wsystko na to wskazuje :), mialam na mysli szczurcie z tej foty http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... fde4bc111e

ale jak sie dobrze przyjrzec to moga byc 3 rozne szczurcie zatem wszystkie sa przecudne !
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
RattaAna

:D
na fotce drugiej od góry (od lewej) jest Laguna. Tyle na 100%. Co do reszty - zapewne Laguna i Szelma. Na pewno nie ma tam Andarielki, która ma najszerszy czarny pas i jedynie białe promyki nad prawym udkiem ;) można się pogubić ;D
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Awatar użytkownika
RattaAna

jestem wielce zdziwiona - od paru dni Frida rujkuje! przecież ona ma ponad 1,5 roku! i już nie miała rujek od paru miesięcy. A teraz znowu, przedstawia cały repertuar z trzęsącymi się uszkami, trzęsawką, uciekaniem przed ręką... :o

za to małe bajtle i Dot (czyli jak je nazywam: maluchy) nie rujkują wcale. Przynajmniej nigdy kiedy patrzę ::) a pamiętam, że moje seniorki jak były młode, ganiały się w ekstazie co kilka dni.

Czy to nie jest dość dziwne?
[/size]
Awatar użytkownika
Ausaya

Post autor: Ausaya »

wlasciwie to troche powinnas sie cieszyc bo im czestsze rujki tym wieksze prawdopodobienstwo gruczolakow... tak gdzies wyczytalam. Ja jak bede miala mozliwosc (finansowa) to wysterylizuje Coco poniewaz rujkuje strasznie czesto, conajmniej 2 razy czesciej niz wszystkie inne...

Ale z drugiej strony fajnie sie patrzy na fruwajace szczurki :D mnie to zawsze rozsmiesza. Chociaz byl taki okres ze prawie codziennie byla jakas rujka w klatce... Wtedy ja do mojego TŻ: o, nie znowu <odpowiednie imie> ma rujke... czyt. noc praktycznie nie przespana ;]
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
merch

nie u wszystkich szczurzyc rujka jest widoczna , niektore wogole widocznie nie rujkuja , a w ciaze zachodza , czyli jednak rujkuja :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Ile ja rzeczy u Ciebie przegapilam.. :)
Zwlaszcza przybycie 4 nowych lokatorek ktore sa przesliczne!
Wycaluj je w te slodkie pysie.. tylko schrupac. Nie ma to jak sie 4 ogonkow doszczurzyc spontanicznie :D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
RattaAna

Telimenka pisze:Ile ja rzeczy u Ciebie przegapilam.. :)
tak Telimenko, Ty już o nas w ogóle zapomniałaś, ale Ci wybaczamy ;)

a czy fakt, że taka już dojrzała szczurzyca ma teraz częste i intensywne rujki to normalne??? właściwie w stadku tylko Emi jeszcze do niedawna (bo teraz już też nie) miała ruje. Ziuta z Ritą już dawno przestały. A Frida miała zastój a teraz znów fruwa ::) i weź tu zrozum szczura...
[/size]
Awatar użytkownika
Telimenka

Hmm moja samica jak przyszly samce to jak miala 2lata to jeszcze zarujkowala ;).
1,5 roczne normalnie u mnie rujkowaly wiec w sumie nie wiem czy to takie dziwne. Mnie to nie dziwi.
Ciesze sie ze mi wybaczacie a ja juz wiecej nie popelnie tego bledu.. Bo takie malutkie kruszynki przegapic! straszne rzeczy!

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
RattaAna

acha, może to normalne w takim razie; jestem zdziwiona, ponieważ od ładnych paru latek zajmuję się szczurami i nigdy szczurzyca powyżej 1,5r. (nawet grubo powyżej) nie miała rujki! samca też żadnego nie mogą czuć, bo skąd, więc tym bardziej. Ale najwidoczniej Frida jest "stara, ale jara" :D i mi się odnowiło moje czarne kochanie ;)
[/size]
Awatar użytkownika
Telimenka

W koncu ma imie wojowniczki :D jezeli mysle o tej samej Fridzie i ta ksiazkowa Frida na przygody seksualne tez nie narzekala wiec wiesz.. musi pracowac na swoje imie Twoja mala Kruszynka ;)

Awatar użytkownika
RattaAna

pomyślałam sobie, że skoro u niektórych osób sprawdzają się narożne kuwetki i ogony tam się załatwiają, czemu by nie spróbować; to był durny pomysł; po dobie z klatek śmierdziało łajnem, czułam się niczym w chlewiku; za to małe krówki były przeszczęśliwe - rozgniatać kupy na plastiku, spać w nich, rozcierać... a ja tak kategorycznie ukróciłam zabawę ;)

sesja indywidualna seniorek (Rita i Ziuta mają 2 lata 1 m-c, Emma 1 rok 10 m-cy)
Ritka

ObrazekObrazek

Ziutka

ObrazekObrazek

Emma

ObrazekObrazek
[/size]
Awatar użytkownika
strup

Post autor: strup »

Jakie ślicznotki. ;D Ziuta wymiata. ;d
ruth. oktawia. mela. fibi. odetta. bit. box. bletka. blesss ya. puff. bella. dorotka.
(*) hera. schizma. kryszna. kometa. sziwa. freya.

Obrazek
merch

rattaanna ja stosuje narozne kuwety tam sypie cats dream , na reszte klatki chipsi mais.

Poza tym wiesz jak sypalas wczesniej sciolke wszedzie to musza zalapac ze tam maja sie zalatwiac- najprosciej zeby nie dokladnie myc kuwetke- zostanie zapach , a dokladnie duza kuwete, i kupki w duzej przekladac do malej
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”