Czapeczkowo czyli nielegalne szczury

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
merch

Re: Kapturzaki, Dzikusie i Niedźwiedzica Polarna

Post autor: merch »

Ivcia , ja po prostu lubie duze :).

Zgodna z mom gustem wielkosc szczurow, byla od poczaku jednym z moich celów hodowlanych i poki co udaje sie go osiagnac :).
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Izabela

Post autor: Izabela »

Siostra Edgarka, Estelka waży w tej chwili prawie 400g ;D
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Ekler wazy 500g ;). Kawal szczura z niego Edgarek jest przepiekny..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
merch

A dzis laczlismy maluchy eFkowe z doroslym samcolkami , tałatajstwo bylo tak szybkie , ze trudno bylo focic ale jedna foteczka jest, no i druga Olafek zamiast uganiac sie za smarkaczami wolal sie zajac ukradzionym ode mnie chlebem , zreszta chleb zostal rowniez Olafowi skradziony przez kregos mega szbkiego eFkowego szczyla :P

Obrazek Obrazek
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
grzesia

Post autor: grzesia »

Oooooooo zachwycam się!!!!!!!!!!!! Piekny kawaler :) Ten jego nosek :-*
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Piękny brudny nos.. jest świetny ! Kiedy będą jeszcze mioty z brudnymi nosami oprócz tego czerwcowego?
merch

Ogonowa , tak mniej wiecej co 6 miesiecy :) jedna linie chce poprowadzic brudnonoskowa , jedna z rosyjskim niebieskim i byc moze to nie jest pewne jedna minkową
Obrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Aguty, brudnonose, minki. No tak, dobij mnie czymś jeszcze, nie krępuj sie :P

Cudny chłop z niego :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Jaki sliczny kawaler... matko co za cudo.!!
Ja nie moge patrzec na tych slicznych przyszlych tatusiow!!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Piromanka

Post autor: Piromanka »

Merch, okropnie mi się podobają twoje dzieciaki. W szczególności to wielkie... ja też uwielbiam duże szczury.
merch

A dziekujemy w imieniu Szczurakow :)

Sie pochwale ze Olaf jest idealny, ma ciemne lapki, ciemne uszka i ciemny ogonek.

A Moje dziewczynki porosly , Dorota mimo odchowania pietnastki Efek wazy teraz 430, Ela 410, Cela z Czesia cos kolo 450, Edgarek 550 :)Olafek jeszcze rosnie ale juz nie wiele mu brakuje do 500:)

Aguty, brudnonose, minki. No tak, dobij mnie czymś jeszcze, nie krępuj sie
Nina , czy to moja wina , ze mamy podobne gusty:), ja ie ukrywam , ze hoduje szczury przede wszystkim dla siebie , pod swoj gust, jako, ze ustawicznie mam nadprodukcje ( Dorota to juz przegiela z tą nadprodukcja) to jak ktos chetny mogę sie podzielic :)
Obrazek
Mycha
Kontakt:

Post autor: Mycha »

Oj jaaaaki on jest śliczny!
Nie mogłam, wrzuciłam na tapetę :)
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
merch

Moje nowe , młode samcze :)

Obrazek

I wazenie części samcolkow:
Rolfik- Holender 510
Edgarek 560
Oli 500
Olaf 430
Młode Samcze Agutkowe 244 :)
Obrazek
merch

Wiesci ze stada , starsze stado statecznieje. Czapecza chetnie korzysta z windy - wchodzi na moja stope i to ma znaczyc, ze mam przeniesc ja na kanape, skad moze przejsc na blat i stol kuchenny , gdzie moze sobie probowac urozmaicic diete i znalesc cos ciekawego .
Czapeczka to taki cud cudowny , zdaje sobie sprawe , ze w najblizszej przyszlosci nasza niezwykla przygoda sie zakonczy i tak strasznie mi zal , chcialo by sie powiedziec trwaj chwilo!
Bialo czarne chetnie przychodza na mizianki zwlaszcza Brysia, Ofelka i Ubotka, Zenia sama przychodzi rzadko , ale jak sie ja juz wezmie , poddaje sie miziankom cierpliwie.
Mlodsza czesc stada wariuje. Wciaz stopniowo , moze nawet zbyt stopniowo laczymy
Edgarek chodzi w odwiedziny do rodziny , ktora nie wiedziec czemu nie poznaje siostrzenca , brata i syna i fuczy na niego. Rolfik za to uparl sie na najmlodsza czesc dziewczecego stada , ktore na razie jeszcze przebywa w osobnej klatce , wlazi im na klatke, czemu towarzysza piski nieprzecietne i co zmusza mnie do podjecia stale powtarzajacej sie akcji zdejmowania Rolfika z klatki. Tak naprawde nie wiem czy chce odwiedzic dziewczynki : Florentyke, Felisie i Pelke czy moze zajsc do najmlodszych chlopakow, jeszcze wciaz rezydujacych na gorze.
Na razie za bardzo nie laczylam ich z reszta meskiego stada, bo liczylam na to ze dwa czarnuszki znajda dom a do laczenia zostanie tylko agutek. Na marginesie dwa pekne czarne samcole czekaja na domek , jesli jestes zainteresowany kliknij w banerek ( podpis).

I to chyba tyle z wiesci z mojego mocno przerosnietego stada.

poprosze moderacje o zmiane tematu na : Kapturzaki, Dzikusie, Brudnonosy, Czarnuchy, Niebiesciaki i Niedźwiedzica Polarna
Obrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Może Czapeczka zrobi wszystkim numer i dożyje jako babcia 4 lat? :P Może wtedy skończyłyby sie dyskuje o tym, jakie to wszystkie dzikusy są złe i straszne pod każdym względem...

Wygłaskaj te, które sie łaskawie zgodzą a reszcie daj coś dobrego i pozdrów od moich eFek :)

A może jakieś zdjęcie ślicznej Czapki? ;)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”