Wróciłam do domu po tygodniu nieobecności i zauważyłam,ze jedno oko mojej albinoski jest duzo jasniejsze od drugiego, jakby bielejące. Wygląda to dosyć upiornie. Nikt nie zauważył, że tak się z nią działo, co moze mi sugerować jakkis uraz nagły, mechaniczny, ale z drugiej strony, być może działo się to stopniowo i dlatego nikt nie zauważył? Sądzicie,ze powinnam narazac szczurka na stres zwiazany z wizytą u weterynarza(weźcie też pod uwagę warunki pogodowe,które zawsze stwarzają jakieś niebezpieczenstwo), czy może przyjąć, że starzejący się zwierzu (prawie 2 latka) będzie mial jakies problemy i poczekać z tym troche?
P.S. jakies 2 tygodnie temu jechałyśmy na ostry dyżur, bo po zadlawieniu sie chlebem zaczęła sie dusic i wiem, ze ta wizyta byla dla niej strasznie stresująca...
zamglone, bielejące oko albinosa
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: zamglone, bielejące oko albinosa
jesli szczurka jest starsza to pewnie jest to zacma, u szczurkow o ile wiem zacmy sie nie leczy, ale mozesz spytac o to weta.