co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Leia szczury ogolnie kochaja ludzi ktorzy jedzą 

Titelsy tak jak ja są mięsożerne więc tylko im pomachać kawałkiem surowego schabu przed noskami a są gotowe ręke urwać 

były ze mną: Snickers, Twix, Ick, Iman, Lenek, Niebieska Świruska
jest ze mną: Benga
jest ze mną: Benga
Moje dostały gotowaną marchewkę, jajko i makaron
No i oczywiście ziarno i suchy chlebek

No i oczywiście ziarno i suchy chlebek

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Całe orzechy laskowe (w łupinach) 
Troche chlebka

Troche chlebka
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
penne z groszkiem.. szał totalny 

kurczaczka gotowanego z marchewką 

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gotowaną kasze gryczaną.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

- renata1009
Ryż z pęczakiem ,troszkę oliwy,pomidorek,orzeszki ziemne ,dla nowego ,biednego chudzielca mięso z kurczaka:)
kaszkę bananową i pyzy 

Witam! Dzis byl serek jablkowy, kulki kukurydziane czekoladowe, chleb cebulowy, rzodkiew, makaron

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
- AutumnWind
Moje Panny dostały rzodkiewkę, szczypior i trochę fretkowego mięska z vitakrafta 

Ze mną - Whiskey, Finka, Isis, Lili, Filip i Dżordż
[*] - Inka
[*] - Dotti - zm. 9.06.2009
[*] - Inka
[*] - Dotti - zm. 9.06.2009
Rzodkiewke? Raz dałam mojej Burej ale od razu zaczela panicznie biegać i szybko pić wode xD
Raczej nie przepada.
A dziś każdy szczuras dostał : Kawałek szynki (Co piątek pozwalam im na szaleństwo i daje im albo szynke albo po małej kości dla psa),Garść karmy dla szczurów, Po jednym chrupku z psiej karmy. I mam pytanie: Czy szczury mogą jeść Ser Feta?Ostatnio zostawiłam ich na blacie w kuchni gdzie leżała sałatka z Fetą a one sie wprosiły do środka tej miski i żarli ten ser (Nie musze wspominac że byli cali brudni od sera,mokrzy i lepcy ale zadowoleni
) więc mysle że chyba im nie zaszkodzi w każdym badz razie nadal żyją ;PP
Raczej nie przepada.

Absolutnie nie mogą ! ser feta ma bardzo duza zawartość soli, zwykły biały ser bez soli można trochę, ale feta to badziewie, wg. mnie nawet malutki kawałeczek nie jest dobrym pomysłem. A zamiast tej przetworzonej szynki z wielka ilością konserwantów, barwników i znowu soli, proponuje znaleźć coś zdrowszego jako extra smakołyk na piątkowe wieczory, nawet kawałek gorzkiej czekolady byłby zdrowszy o ile polubiąCzy szczury mogą jeść Ser Feta?

A moje dostały kapusty pekińskiej, gotowana na parze pierś z kurczaka, suchy mix jak zawsze, mokry mix dla małych i mamusiek codziennie,marchewka i troszkę gotowanego na parze ziemniaczka, wieczorem dostana więcej pyszności bo muszą rosnąc małe paskudy

~~~
Podobno szczurkom szkodzi kapusta...nawet ta pekinska, oraz cytrusy. Natomiast rzodkiew jak najbardziej ok, pod warunkiem ze nie trafi sie glowka z ostrym posmakiem...ale byc moze to zalezy od tego, ze co szczurasek, to inne gusta:)
Scalone. Używaj funkcji "edytuj", kiedy chcesz coś dopisać do swojego posta. /Agata
Ostatnio zmieniony sob mar 14, 2009 1:48 am przez glucjan, łącznie zmieniany 3 razy.

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
glucjan, cytrusy w temacie samców.
godzinę od napisania postu możesz go edytować - juz ktos Ci to uświadamiał a Ty dalej robisz swoje.
moje paskudy dostały wczoraj soczku wieloowocowego. spodeczek został czysty po ok minucie.
a dzisiaj na sniadanie gerberek z indyka z płatkami owsianymi.
godzinę od napisania postu możesz go edytować - juz ktos Ci to uświadamiał a Ty dalej robisz swoje.
moje paskudy dostały wczoraj soczku wieloowocowego. spodeczek został czysty po ok minucie.
a dzisiaj na sniadanie gerberek z indyka z płatkami owsianymi.