Babli : może i coś Pea im szepcze , bo dziś wspomniało nam się coś o niej i kiedy głos mi z wiadomego powodu się zmienił Czarnuszka wskoczyła na oparcie za mną , a potem zlizała moje łzy...
Moderator: Junior Moderator

Unipaks, bardzo się cieszę, że znalazły taki wspaniały dom. One klatkę mają tymczasową? Później będą puszczane luzem?
 Unipaks, bardzo się cieszę, że znalazły taki wspaniały dom. One klatkę mają tymczasową? Później będą puszczane luzem? Koniecznie relacjonuj jak tam z nimi sprawa się ma, oswajanie jest bardzo fajnym etapem szczurowania, zawsze go lubiłam.
 Koniecznie relacjonuj jak tam z nimi sprawa się ma, oswajanie jest bardzo fajnym etapem szczurowania, zawsze go lubiłam.
Z tego co wyczytałam to one już mają otwartą klatkeJoga94 pisze: One klatkę mają tymczasową? Później będą puszczane luzem?

Pisz co ze szczurkami - już są ?
 Pisz co ze szczurkami - już są ? 

A jak się zmęczą , to już nie uciekają do swojej klatki , tylko kładą się spać nieopodal nas na łóżku . Często jest tak , że jedna padnie ze zmęczenia , a druga korzysta , że ma nas wtedy  na wyłączność , i sama jedna zaczepia nas do zabawy - i jest usatysfakcjonowana , bo mamy w tym wielką wprawę
  A jak się zmęczą , to już nie uciekają do swojej klatki , tylko kładą się spać nieopodal nas na łóżku . Często jest tak , że jedna padnie ze zmęczenia , a druga korzysta , że ma nas wtedy  na wyłączność , i sama jedna zaczepia nas do zabawy - i jest usatysfakcjonowana , bo mamy w tym wielką wprawę  

Ale i druga nie chce zostawać w tyle i też zaczęła rozdawać buziaki .
  Ale i druga nie chce zostawać w tyle i też zaczęła rozdawać buziaki . 

. Jak bede miala jedno stado to tez bede miala w koncu klatke ciagle otwarta.
 . Jak bede miala jedno stado to tez bede miala w koncu klatke ciagle otwarta. 

:) <3
:) <3