Koniec szczurzej historii. Trzódki ciąg dalszy.
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moja trzódka: Teo, Burton, Eman, Satu, Dante
najkrocej , geny jak wiesz sa recesywne i dominujace
sa jescze kodomiujace
niektore geny recesywne sa nie widoczne fenotypowo , ale moga wywierac pewien wplyw
i tak jesli masz RR masz szczura czarnego
jesli masz rr masz szczura bezowego, ( lub rudego jesli jest A_)
jesli masz Rr mozesz miec rozjasnienie " czarnosci"
Podobnie moga dzialac inne rozjasniacze jak gen p ( pp -champagne)
sa jescze kodomiujace
niektore geny recesywne sa nie widoczne fenotypowo , ale moga wywierac pewien wplyw
i tak jesli masz RR masz szczura czarnego
jesli masz rr masz szczura bezowego, ( lub rudego jesli jest A_)
jesli masz Rr mozesz miec rozjasnienie " czarnosci"
Podobnie moga dzialac inne rozjasniacze jak gen p ( pp -champagne)
hłe hłe hłe, taka mała pchła i wujkowie ledwo nadążają
a jak Dante próbuje iskać wuja (na początku filmiku); miodzio 

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Jakie śmieszne rozcapierzone łapki !
Żądny wrażeń - chyba będzie z niego niezły globtrotuar
No i widać , że motywuje starszyznę

Żądny wrażeń - chyba będzie z niego niezły globtrotuar

No i widać , że motywuje starszyznę

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Hihi Dante to nawet ladny jest w sumie jak na fuzza
Satu jak sie rozłożył.. jak krol na włościach. Sliczny jest i zdecydowanie nie wierzymy Ci ze srednio lubisz blutki!
Ucaluj ferajne

Satu jak sie rozłożył.. jak krol na włościach. Sliczny jest i zdecydowanie nie wierzymy Ci ze srednio lubisz blutki!
Ucaluj ferajne

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ratta, też mi się to podoba. i jeszcze w pewnym momencie Burton tak śmiesznie za maluchem kica..
Teli, mówię Ci, fuzzy są cudne! Też nie widziałam w nich nic takiego do czasu.. =D
Znowu filmiki, tym razem tylko z młodzieżą w roli głównej. Dla porównania jaka różnica jest między Emanem a Dante:
http://www.youtube.com/watch?v=lducH2feNWs
http://www.youtube.com/watch?v=h7o5AxEI14U
I pozostałe zdjęcia grupowe:

Dante zaczyna znowu łysieć.. ciekawe jak będzie wyglądał za jakiś czas..
Teli, mówię Ci, fuzzy są cudne! Też nie widziałam w nich nic takiego do czasu.. =D
Znowu filmiki, tym razem tylko z młodzieżą w roli głównej. Dla porównania jaka różnica jest między Emanem a Dante:
http://www.youtube.com/watch?v=lducH2feNWs
http://www.youtube.com/watch?v=h7o5AxEI14U
I pozostałe zdjęcia grupowe:

Dante zaczyna znowu łysieć.. ciekawe jak będzie wyglądał za jakiś czas..
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f6c ... 2e983.html Od największego do najmniejszego =D
Chłopcy są cudni, a Dante i Eman to miód dla moich oczu =)
Chłopcy są cudni, a Dante i Eman to miód dla moich oczu =)
Ach... Naoglądałam się twoich zdjęć i aż trudno mi wyrazić, jak nie mogę się już doczekać braciszka twojego Dantego 

Piro bedziesz miala braciszka Dantego?
Suuuper.. ehh a Dante nie jest taki wcale brzydal.. sliczne te Twoje chlopaczyska zalbi
Suuuper.. ehh a Dante nie jest taki wcale brzydal.. sliczne te Twoje chlopaczyska zalbi
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Jaki kangurek! Z duża ilościa łap i uszu ;-)
Uropczy jest ten mały :-)
Uropczy jest ten mały :-)
Szczury potrafią zostawiać przepiękne szramy, rozcięcia i dziury. Pamiątki te utrzymują się w zależności od możliwości gojenia się danego poszkodowanego.
Wczoraj zaliczyłam wspaniałego dziaba. Zęby trafiły akurat w najbardziej nieodpowiednie miejsce. Palec wskazujący lewej ręki, na drugim zgięciu, połowa skóry rozcięta plus drugi, mniejszy dziab minimalnie niżej. Skóra rozeszła się na kości, krew lała się przez chwilę ale w dużej ilości, palec spuchnął i zginać go nie byłam w stanie. Satu.
________________________________________________________________________________________________
Ze studniówki wróciłam o 6 rano.. Poszłam spać a w niedzielę wstałam o 13.. =P
Wczoraj zaliczyłam wspaniałego dziaba. Zęby trafiły akurat w najbardziej nieodpowiednie miejsce. Palec wskazujący lewej ręki, na drugim zgięciu, połowa skóry rozcięta plus drugi, mniejszy dziab minimalnie niżej. Skóra rozeszła się na kości, krew lała się przez chwilę ale w dużej ilości, palec spuchnął i zginać go nie byłam w stanie. Satu.
________________________________________________________________________________________________
Ze studniówki wróciłam o 6 rano.. Poszłam spać a w niedzielę wstałam o 13.. =P
Oooo to Satu taki niedobry? Siostra mu przekazuje: "Bracie, nie przynoś wstydu rodzinie! szybciutko przeproś Zalbi i niech to się już więcęj nie powtórzy".
Życzę szybkiego zagojenia się rany. I na marginesie: nie ma to jak spać do 13
Życzę szybkiego zagojenia się rany. I na marginesie: nie ma to jak spać do 13

grzesia, jakbyś wróciła ze studniówki po 6.. poszła spać przed 7 (musiałam wyciągnąć z włosów 40 wsuwek), to o której byś wstała? =)
__________________________________________________________________________________________________
Małe łyse jest cudowne. Lekko zaczepione skacze, galopuje, a w międzyczasie myje sobie pyś, i tak cały czas.
Rozbawione wskakuje do koszyka, gdzie leżą wujkowie i zaczepia ich, wpełza pod nich, podskubuje i chce się bawić a oni chcą spać. No cóż.
Taki byłem przed tygodniem:

a tu pokazuję białe brzusio:

=)
__________________________________________________________________________________________________
Małe łyse jest cudowne. Lekko zaczepione skacze, galopuje, a w międzyczasie myje sobie pyś, i tak cały czas.
Rozbawione wskakuje do koszyka, gdzie leżą wujkowie i zaczepia ich, wpełza pod nich, podskubuje i chce się bawić a oni chcą spać. No cóż.
Taki byłem przed tygodniem:

a tu pokazuję białe brzusio:

=)
Ostatnio zmieniony sob lut 28, 2009 2:08 pm przez zalbi, łącznie zmieniany 1 raz.
A dlaczego do mnie pytanie?zalbi pisze:ogonowa, jakbyś wróciła ze studniówki po 6.. poszła spać przed 7 (musiałam wyciągnąć z włosów 40 wsuwek), to o której byś wstała? =)

Hmm nie mam pojęcia, może o 15.. 16 coś koło tego

Małemu Łysemu ta łobuzerskość ze ślepek wyziera , a zupełnie nie można powiedzieć o Satu, że jemu wyziera ludożerność.... hmmm, ale Emanowi, nawet w najgorszym jego okresie też tak dobrze ze ślepek patrzyło. Potrafią dranie niewiniątka rżnąć.
Zamiast wyciągać z włosów czterdzieści wsuwek, nie lepiej było któregoś szczuraka do łóżka zabrać? – nie uwierzę, że nie dałby rady.
Dopiero dzisiaj mogłam obejrzeć filmiki- są ekstra, ale zajęło mi to ok. godziny- zawsze tak jest... durny youtube podsuwa kolejne o szczurach i człek pół soboty traci

Zamiast wyciągać z włosów czterdzieści wsuwek, nie lepiej było któregoś szczuraka do łóżka zabrać? – nie uwierzę, że nie dałby rady.

Dopiero dzisiaj mogłam obejrzeć filmiki- są ekstra, ale zajęło mi to ok. godziny- zawsze tak jest... durny youtube podsuwa kolejne o szczurach i człek pół soboty traci

ogonowa, nie wiem dlaczego byłam święcie przekonana, że to Twój post był wyżej =P
odmienna, no tak, skąd ja to znam =D
wieczorem wstawię resztę zdjęć i może uda mi się dodać kolejny filmik na youtube =]
Siedziałam przy biurku bawiąc się akwarelami na kartce.. Ogony biegały. Wyszłam z pokoju. Wracam jakieś pięć minut później.. Kubek z wodą leży na podłodze, woda wszędzie. Pędzel zawleczony przez któregoś do klatki. Na kartce kolorowe ślady szczurzych łapek, obrazek zapaćkany - do wyrzucenia. Który? Eman oczywiście, tylko on wchodzi na biurko. Wzięłam dziada do łazienki żeby umyć łapki. Wracam do pokoju, patrzę na zniszczoną kartkę ze szczurzymi śladami i coś mnie tknęło. Oglądałam kiedyś program, gdzie psy malowały łapkami.
Zrobiłam na kartce kilka kolorowych plam, postawiłam tam Emana. Pobiegał po plamach a potem podsunęłam mu czystą kartkę. Zmieniałam tylko kolory plam po których biegał. Eman nic sobie z tego nie robił, nie był w ogóle świadomy tego, że staje się artystą =D
Ale mam fajne obrazki malowane przez szczura =)
Przy okazji mam całą podłogę, biurko, drukarkę i tablet w łapki..
odmienna, no tak, skąd ja to znam =D
wieczorem wstawię resztę zdjęć i może uda mi się dodać kolejny filmik na youtube =]
Siedziałam przy biurku bawiąc się akwarelami na kartce.. Ogony biegały. Wyszłam z pokoju. Wracam jakieś pięć minut później.. Kubek z wodą leży na podłodze, woda wszędzie. Pędzel zawleczony przez któregoś do klatki. Na kartce kolorowe ślady szczurzych łapek, obrazek zapaćkany - do wyrzucenia. Który? Eman oczywiście, tylko on wchodzi na biurko. Wzięłam dziada do łazienki żeby umyć łapki. Wracam do pokoju, patrzę na zniszczoną kartkę ze szczurzymi śladami i coś mnie tknęło. Oglądałam kiedyś program, gdzie psy malowały łapkami.
Zrobiłam na kartce kilka kolorowych plam, postawiłam tam Emana. Pobiegał po plamach a potem podsunęłam mu czystą kartkę. Zmieniałam tylko kolory plam po których biegał. Eman nic sobie z tego nie robił, nie był w ogóle świadomy tego, że staje się artystą =D
Ale mam fajne obrazki malowane przez szczura =)
Przy okazji mam całą podłogę, biurko, drukarkę i tablet w łapki..