Czapeczniki III generacji w nowych domach
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki III generacji juz na swiecie! WOLNE CHŁOPAKI!
no i wlasnie zabawy sa dobre , dobrz tez miec jakies zabawki na czas zabaw moze byc jakis szeleszczacy papierek po czekoladce , pomprostu miec cos ciekawego i na poczatku dawac sobie ukrasc a potem troche uciekac lub sie silowac:). Dobrze jest tez po prostu byc, czyli naprzyklad siasc sobie na kanapie i puscic je kolo siebie , same sie zainteresuja czlowiekiem. Wazne tez aby mialy gdzie sie schowac , czyli warto na kanape zabrac la nich domek wtedy jak je cos sploszy to sie schowaja i za moment znowu wyjda.
Dzięki za wszelkie rady, będziemy się stosować i na pewno za jakiś czas osiągniemy sukces. Dobrze, że nasze maluszki mają taką kochaną babcię, która zawsze doradzi, co zrobić. Adam się ze mnie śmieje, że trochę panikuję, ale w końcu to moje pierwsze szczurki i się martwię, że się mnie boją.
One sa oswojone , ale umeja tez rozpoznawac roznych ludzi . Takze w y po prostu musicie je do siebie przekonac, wazne jest tez zeby nie bylo bodzcow negatywnych ( ale mysle ze tego wam nie musze tlumaczyc) czyli branie je musi byc delikatne i nagrodzone
, a poza tym macie malgosie , czyli doswiadczenie , w koncu wiele dzieci tez jest poczatkowo nieufna wobec obcych , ale po milej rozmowie czy nawet posiedzeniu w ich obenosci nieufnosc mija a zostaje ciekawosc kogos nowego.

- fallen.yoda
- Kontakt:
Chłopaki wczoraj uczyli się najszybszej i najwygodniejszej trasy do gniazdka, po chwili wracali i zapuszczali się za każdym razem dalej. Zapoznali się już z całą klatką i zaczęli korzystać z niej w pełni, czego świadkiem byłem dzisiaj z rana, jak do nich zajrzałem, a oni wyczyniali dzikie harce. Buszowanie pod bluzą było dla mnie rzeczywiście mocnym doznaniem, szczególnie w momencie kiedy jeden zobaczył światełko u góry i wspinał się po gołych plecach, aż wychylił się na karku.
- Czerwonaona
Jejku jakie przystojniaki...a ja tak od miesiąca latam po forach i szukam...tu kukne tam kune,tu transportu nie ma,tam juz poszły...to chyba jakiś znak normalnie.Zakochac sie czy nie?za pozno już się zakochałam.Co robić...co robić....

Pisać pw 

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
No przystojniaki , wymienily futro na dorosle i sa kruczoczarne z dzikim polyskiem , dumbus wazy 200 gram , standardzik 150, w tym miocie wszystkie faceciki standardziki mniejsze od dumbusiow.
Czerwonaona jak masz chec to sie decyduj
Czerwonaona jak masz chec to sie decyduj

Ludzie bierzcie chłopaków, to prawdziwe małe szczęścia! Misiaczki przepiękne, pachnące, mięciutkie, cieplutkie kuleczki!
Jakie te chłopaki są słodziutkie! Zakochałam sie w tych błyszczących futerkach
Jak to możliwe ze nie maja jeszcze domu? Gdzie ci ludzie? No dawać brać przystojniaków
Merch gratuluje najśliczniejszych maluszków, masz u mnie medal miesiąca za te piękności,A tych dwóch czarnuszkow to wymiziaj od nas 

Flipcio wyglada juz jak prawdzwy mezczyzna , a Flapcio jak prawdziwy niezwiedz ). Dzieki za foteczki.
To teraz ja dzisiejsze foteczki ostatnich wolnych dwoch efeczek, maluchy badzo urosly razem to juz 400 gram szczura , standardzik jest szczupleszy , jak wszystkie clopacki standard w tym miocie .
A to foteczki :

To teraz ja dzisiejsze foteczki ostatnich wolnych dwoch efeczek, maluchy badzo urosly razem to juz 400 gram szczura , standardzik jest szczupleszy , jak wszystkie clopacki standard w tym miocie .
A to foteczki :