My little girls
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: My little girls
Thx Nina
mniej więcej wiem ze Tuti ma aż 7 dziewek, ale co ja sie znam na rozpoznawaniu płci u takich maluszków...no nic powiem szczerze, ale poczytałam pooglądałam i stwierdzam ze może jednak tak jest 
U malutkich pomagaja cycuszki
sa bardzow yrazne u dziewczynek.
jej.. dwadzieścia małych klusków =)
jeszcze ze dwa tygodnie.. i będzie 20 misiów.. =)
jeszcze ze dwa tygodnie.. i będzie 20 misiów.. =)
Dopiero teraz zwróciłam uwage. Czy w tej waszej klatce na górnym piętrze między kuwetą a prętami klatki jest przerwa? Tak wygląda na tym zdjęciu: http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_1578.jpg
Świetna klatka, ale szkoda, że te kuwety takie niskie.
A jak druga mama zachowuje sie względem Was?
Świetna klatka, ale szkoda, że te kuwety takie niskie.
A jak druga mama zachowuje sie względem Was?
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Druga mama jeszcze nie zachowuje sie bo jeszcze mi z gniazda nie wyszła żebym ja mogla zobaczyć jak sie zachowuje,wprawdzie wywabiłam ja smakolykiem z klatki ale zrobiłam to tak ze z całym domkiem ja wyjęłam,żeby sprawdzic jak maluszki, ale chyba będzie ok. Tuti jak jest w klatce to nie daje sie dotknąć tylko lata sobie sprawdza, wachą i pilnuje.
trochę pleksa jest tu droga i grubej nie widziałam, żeby cale kuwety wymienić musiałabym kupić spory kawał takiej grubszej żeby na wkręty ja zrobić. Cos sie zrobi.
Nina, to dopiero polowa klatki jest
w której zrobiłam dwa pietra, jak małe podrosną będę musiała rozłożyć całość a wtedy to będzie ogromna
nie wiem gdzie ja będę spać, bo jak tak dalej pójdzie to wystawie łóżko żeby klatki zmieścić
A to dlatego ze jak przywiozę małe niebiesciaki to muszę jeszcze jedna klateczce kupić, tak od razu ich nie wpakuje do karmiącej matki bo mi nic z niebiesciakow oprócz kosteczek nie zostanie
kilka zdjec na osłodę...

dzisiaj już widać sto procent husky

i grupowe

czy to normalne ze im sie trochę skora łuszczy na pleckach?
jest przerwa, ale zanim maluszki zaczną pełzać coś z tym zrobię bo tak być oczywiście nie może, wiadomo dlaczegoDopiero teraz zwróciłam uwage. Czy w tej waszej klatce na górnym piętrze między kuwetą a prętami klatki jest przerwa? Tak wygląda na tym zdjęciu: http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_1578.jpg
Nina, to dopiero polowa klatki jest
A to dlatego ze jak przywiozę małe niebiesciaki to muszę jeszcze jedna klateczce kupić, tak od razu ich nie wpakuje do karmiącej matki bo mi nic z niebiesciakow oprócz kosteczek nie zostanie
kilka zdjec na osłodę...

dzisiaj już widać sto procent husky

i grupowe

czy to normalne ze im sie trochę skora łuszczy na pleckach?
Ćudaśne
Jak będą takie jak mamusie to ja tu zagladać chyba nie będę bo będzie mnie odśrodka zjadało, że nie mieszkam w Irlandii...
Piękne kluchy
Piękne kluchy
Dlaczego tak daleko mieszkacie
Chociaż to chyba dobrze 
Cuda!
Ciekawe czy jest szansa na to, żeby to były blazedy a nie husky
Cuda!
Ciekawe czy jest szansa na to, żeby to były blazedy a nie husky
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
hmmm, bardzo możliwe, tak teraz patrze i porównałam z opisami na AFRMA i coś mi mówi ze mogą być blazed 
Dziękujemy za zachwyty
proszę nie przestawać
Dzisiaj sie przyjrzałam dzieciaczkom, co i jak i wygląda to tak:
1.kapturek,dziewczynka, 10 gram (lub coś na styl kapturka/husky ,tyczy sie tez reszty
)
2.kapturek,chłopiec, 10 gram
3.kapturek,dziewczynka, 11 gram
4.kapturek,dziewczynka, 10 gram
5.kapturek, chłopiec, 11 gram
6.kapturek, chłopiec, 12 gram
7.husky, chłopiec, 11 gram
8.husky, dziewczynka?, 11 gram
9.husky, dziewczynka, 11 gram
10.husky, dziewczynka, 9 gram
11.husky, dziewczynka, 11 gram
ale oczywiście może być całkiem inaczej jeśli chodzi o płeć i sie okaże, staram sie jednak jak mogę
zaglądać pod ogonki...
ponawiam pytanie czy to normalne ze skora sie trochę im łuszczy na pleckach? i czy dobrze waza jak na ten wiek? ur.19.02 w południe
Dziękujemy za zachwyty
Dzisiaj sie przyjrzałam dzieciaczkom, co i jak i wygląda to tak:
1.kapturek,dziewczynka, 10 gram (lub coś na styl kapturka/husky ,tyczy sie tez reszty
2.kapturek,chłopiec, 10 gram
3.kapturek,dziewczynka, 11 gram
4.kapturek,dziewczynka, 10 gram
5.kapturek, chłopiec, 11 gram
6.kapturek, chłopiec, 12 gram
7.husky, chłopiec, 11 gram
8.husky, dziewczynka?, 11 gram
9.husky, dziewczynka, 11 gram
10.husky, dziewczynka, 9 gram
11.husky, dziewczynka, 11 gram
ale oczywiście może być całkiem inaczej jeśli chodzi o płeć i sie okaże, staram sie jednak jak mogę
ponawiam pytanie czy to normalne ze skora sie trochę im łuszczy na pleckach? i czy dobrze waza jak na ten wiek? ur.19.02 w południe
Ostatnio zmieniony wt lut 24, 2009 10:21 pm przez Rhenata, łącznie zmieniany 1 raz.
Blazedy i husky wyglądają czasami identycznie
Więc tylko znajomość przodków może to potwierdzić
No i czas, bo blazedy w przeciwieństwie do husky nie jaśnieją.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Tak czy siak będą piknę
jeszcze zobaczymy co nam druga mamusia sprawiła
niestety przodków nie znam 
O w mordę! Druga mama też powiła kluchy!
Ale Wam obrodziło w ogony...
A to jeszcze nie koniec... Pełna chata!
Ale Wam obrodziło w ogony...
A to jeszcze nie koniec... Pełna chata!
takie czekanie co wyrośnie z kluseczek jest straszne a zarazem cudowne =)
nie mam pojecia, nie pamiętam czy moim maluszkom łuszczyła się skóra czy nie..
nie mam pojecia, nie pamiętam czy moim maluszkom łuszczyła się skóra czy nie..
zalbi , to jest katorga....
zwłaszcza ze drą dzióbki na okrągło
a ja bym tylko na nie patrzyła.
Co do skory, komu tu wysłać pytanie na priv?
Co do skory, komu tu wysłać pytanie na priv?
Proponuje Nakashe lub merchRhenata pisze:Co do skory, komu tu wysłać pytanie na priv?
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Wywietrzyła pokój ,odkurzyłam, wywaliłam cat's dream, powycierałam co sie da i czekam, jeśli jutro znowu obudzę sie zaflegmiona od czubka głowy po klatkę piersiowa z zatkanymi wszystkimi wdechami i wydechami,bolem zatok i suchym drapiącym gardłem kaszlając sobie....to sie w.....wie
Po tygodniu posiadania naszych paskud Pio zachorował a od niego ja,tak myślałam ze od niego,ale P. już dawno przeszło a ja codziennie budzę sie z wyżej opisanymi objawami, jak idę do pracy zaczyna mi przechodzić trochę, wracam i kaszle i dusze sie. Wiec zaczynam podejrzewać szczurki
albo catsa.
Z kotami mam tak ze jak jakiś zamieszka ze mną po tygodniu lub dwóch zaczynała mi sie a'la angina, duszności kaszel zamknięte gardło ,gorączka i ogólnie dupa, kot musiał sie wyprowadzić z domu ,po wysprzątaniu przechodziło.Od tamtych kilku prób posiadania kota w domu, delikwent przychodził tylko w odwiedziny i na obiadki
a żywot spędzał na wolnosci i śpiąc w piwnicy itp.
Szczurki już posiadałam i tak nie było nigdy, używałam pigwy i nic takiego nie miałam. Jeśli to uczulenie na szczurasy to mam przechlapane. A może to po prostu cats dream? A może to przez to ze urodziły dzieciaczki i wydzielają dużo hormonów, feromonów i innych paskudztw? Cetrine Allergy nie pomaga za to pól dnia chodzę wysuszona jak studnia w Iraku
Wypijam pól litra syropu na rozrzedzenie śluzów i tez nic, za to łagodzi trochę gardło
(ale znam tez inne sposoby
hmm ....)
...herbata z miodem....
Po tygodniu posiadania naszych paskud Pio zachorował a od niego ja,tak myślałam ze od niego,ale P. już dawno przeszło a ja codziennie budzę sie z wyżej opisanymi objawami, jak idę do pracy zaczyna mi przechodzić trochę, wracam i kaszle i dusze sie. Wiec zaczynam podejrzewać szczurki
Z kotami mam tak ze jak jakiś zamieszka ze mną po tygodniu lub dwóch zaczynała mi sie a'la angina, duszności kaszel zamknięte gardło ,gorączka i ogólnie dupa, kot musiał sie wyprowadzić z domu ,po wysprzątaniu przechodziło.Od tamtych kilku prób posiadania kota w domu, delikwent przychodził tylko w odwiedziny i na obiadki
Szczurki już posiadałam i tak nie było nigdy, używałam pigwy i nic takiego nie miałam. Jeśli to uczulenie na szczurasy to mam przechlapane. A może to po prostu cats dream? A może to przez to ze urodziły dzieciaczki i wydzielają dużo hormonów, feromonów i innych paskudztw? Cetrine Allergy nie pomaga za to pól dnia chodzę wysuszona jak studnia w Iraku
hmm ....)
...herbata z miodem....