Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp

Post autor: Nina »

Żabolec ma już po prostu dziwną strukture ciałka :P Kiedyś ważyła więcej, a wcale gruba nie była. Teraz czuć jej wszystkie kostki a brzuszek jednak jest... No i to z tyłu to guz... rośnie cholera ale od dzisiaj podajemy jej galastop. Może pomoże?
Aferka niemal wróciła do normalności :) Próbuje gryźć jak dawniej i wścieka sie na mnie :P Jutro musze ją skuć. Dobrze, że tylko antybiotyk, a nie 3 zastrzyki tak jak dzisiaj, bo w domu jest mniej grzeczna :D

Hyhy, kupiłam wczoraj 3 wielkie polarowe bluzy i będe szyć ^^ Na koncie mam już wczorajsze pół hamaka w krate, dzisiaj musze go skończyć (szyje ręcznie :P )
A teraz biore sie za towera i już mam szczerze mówiąc dość...

A tak w ogóle to jestem genialna. Wzięłam wczoraj 2 tabletki na alergie (jedną koło 20 a drugą koło 24 bo zapomniałam, że wcześniej brałam) i sie rano dziwiłam, czemu nie moge wstać ::)

EDIT
Oooo, Fattyś :) Na eFZecie to ja tam czasami pisuje nieco sentymentalnie :P

łogonie, no to weź zmolestuj kogoś z Opola i przyjedźcie do nas ;D Tylko dajcie wcześniej znać cobym jonizator mocniej włączyła :D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Rhenata

Post autor: Rhenata »

To bardzo sie cieszymy ze Aferka wcina już troszkę suchego ,czyli nie boli jak gryzie :) Zaba faktycznie grubasek na brzusiu ;) oj tak to jest jak sobie pofolgujesz z orzeszkami.
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Nina wyczochraj Aferkę , dogadzaj i wymiziaj ją ode mnie .
Mam nadzieję , że będzie coraz lepiej :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Nina
Kontakt:

Rhenata pisze: Zaba faktycznie grubasek na brzusiu ;) oj tak to jest jak sobie pofolgujesz z orzeszkami.
Soliś nie jada raczej orzeszków :P Nigdy za nimi nie przepadała ;)

unipaks, na tyle na ile może być dobrze, chyba jest :) Wymiziam potwora jak tylko ją dorwe, bo buszuje gdzieś po pokoju :D

Nie mogłam sie dzisiaj oderwać od aparatu, więc Was troche pomęcze :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Łaa :-*

Ale ja chcę więcej. Lubię takie męczarnie ;)
Nina
Kontakt:

Więcej będzie pewnie jutro :P
Czasu mam aż za dużo, więc coś z nimi trzeba zrobić ;D
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Piromanka

Post autor: Piromanka »

Fajne dziewuchy. Nie mogę się doczekać dalszego ciągu zdjęć jutro. Szczególnie mi się podoba toto rude/brązowe. A łysolka podobna do mojego Tadzia :D
Awatar użytkownika
Ausaya

Post autor: Ausaya »

jaki super pieniek maja!!! Tez kcem ;]

sliczne panienki :) takie zdjecia to moglabym i caly dzien ogladac, wiec czekam na reszte :D
ze mną: Tequila i Lima :* :*

za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

łoooo..
Nina, to Ty nawet drzewo w pokoju masz? :o

Gdybym nie wiedziała, że masz szczurzy pokój zapytałabym, w którym miejscu między klatkami mieszkasz =P
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Rhenata

Post autor: Rhenata »

Soliś nie jada raczej orzeszków :P Nigdy za nimi nie przepadała ;)
A to przepraszam ;) wszystko odwołuje. To czym sie Solis zajadało ze brzusio tak wywaliło ślicznie? ;)
A sesja fotograficzna elegancka :) Więcej prosimy, bo mamy niedosyt biegaczy, moje na razie tylko ssą, śpią i troszkę pełzają ;D a mamuśki tylko karmią i gryza ;) wiec ja chce więcej zdjec, ja sie domagam!
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Nina , :)
a poza tym : katuj, tratuj, męcz mnie i dręcz mnie ! ;) Zdjęcia cudne !
Dziś jest jutro :D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

A co tak Fridy malo? ;D
Obrazam sie.. sliczna dama urzekla mnie przez ta chwile co byla u mnie! Jest przeslodka.

Za Aferke trzymam kciuki, zeby rabala Nine po paluchach ile wlezie.
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Telimenka pisze:A co tak Fridy malo? ;D
To weź zrób jej jakieś zdjęcie! :P To małe tylko biega i szaleje i miga mi po łóżku taka czarna smuga :D
Wieczorem powinny być jakieś nowe fotki :)
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Co prawda jeszcze nie wieczór ale fotki są :P
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Coś z serii śmieciarze: Obrazek Obrazek
Całuśne :P Obrazek te ich całkiem luźne zwisy mnie rozbrajają: Obrazek Obrazek
Bąbla family i piękna zielona plama zasłaniająca mój dekolt i piękny żółty stanik :D
Obrazek
Tupot Małych Stóp
merch

Post autor: merch »

Nie wiem co to zielone robi tam , ale zdjecie fajne :P, tyle agutow i jakies haszcze :), a swoja droga ile masz agutow ? Mam nadzieje, ze mnie jescze nie przebijasz :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”