No , w koncu!
Zdalam poprawke na 3, zostal mi tylko jeden wynik egzaminu na ktory wciaz czekam i (odpukac) obie sesje completed

Zaniedbalam forum bo wmawialam sobie, ze sie ucze ale juz jestem
Po pierwsze primo -
faceci nam zbabieli doszczetnie. Zdjecia sa jeszcze z czasu, kiedy mieli szwy i zmienili sie,oj bardzo. Czyli mamy stadko 10 kobit

Futerko jakies takie niemeskie im sie zrobilo, wisza na pretach zamiast leniwie sie wylegiwac...Zaczeli jesc na potege i tyc

Ale wygladaja na zadowolonych

Niebezpieczny Groszek

tu jeszcze ze szwami

Soldat w wersji militarnej

Zaglobus,slodki jak zawsze

co tam masz dla nas?
Dziewczyny jak to dziewczyny - bija sie i halasuja
No i mamy w planach
polaczyc obie klatki (wyjac kuwete z tej, ktora jest wyzej) jesli tylko uda sie polaczyc wszystkich w zgrabne stadko

Sufit z nizszej klatki bedzie pretowym pieterkiem,ale trudno - jak sie nie ma co sie lubi...

Ciekawa jestem ile potrwa to laczenie, bo nigdy nie laczylismy kastratow z laskami

Żorż

dobranoc

Pieknosci nasze

moje Slonka

atak na keczup
No i
Rusalka...pojechalismy po nia do Ostravy. Kiedy Blani ja wyjela spod kurtki baardzo sie zdziwilam, bo niedosc, ze kolorystycznie mi to do niczego nie pasowalo, placki jakies lyse, upackane gerberkiem...No i w trakcie rozmowy okazalo sie, ze
nikt nie wie co to za kolor jest...Lyse placki zarastaja futerkiem, upackanie gerberkiem zostalo opanowane, ale jaki jest kolor malej nadal nie wiemy, a bardzo nas to ciekawi

Nie zrobilam zdjecia rodowodu, ale po prostu napisze jakie kolory wystepowaly wsrod przodkow,moze pomozecie. Zrobilismy tez specjalnie zdjecie z Soldatem, zeby pokazac jak mala wyglada przy albinosie.
W drodze powrotnej do domu oczywiscie trzymalam transporter caly czas na kolanach

Mala w ogole sie nie stresowala moja obecnoscia i zalatwiala swoje-wazne-szczurze-sprawy. Pozniej dala mi sie glaskac i usnela, co oczywiscie uznaje za zaszczyt:D Szalas stwierdzil,ze niepotrzebnie rodowod jest na wspolwlasnosc, bo mala jest juz sprzedana - jest tylko moja

. Uwielbiamy ja bezgranicznie

Ma bardzo fajny charakter i chyba tez nas lubi
Poki co spotkala sie z Anarchia, ktora jest dla niej wzorem do nasladowania i mala robi wszystko to, co Ancia wymysli, czy to glupie, czy madre

. Biega za nia wszedzie

Bardzo fajnie jest pbserwowac, jak uczy sie od starszych kolezanek

Z Brusi tez sie dogaduje, za to boi sie Zorzety! No niesamowite, jak mozna sie bac takiego babelka kochanego

tutaj dosc dobrze widac kolor

"Spadam, powoli spadam..."

jestem tuz za Toba!

Czeszki i Czech

...szybko go rozpracowaly

Lece bo chce

i moje kochania
W rodowodzie sa takie
kolory:
3-cie pokolenie: am. blue, lila (w rodowodzie jest napisane "zesvetlena",czyli diluted), agouti, fawn, beige
2-gie pokolenie: beige,fawn
rodzice: topaz i fawn
Zdjecia przy Soldacie: