Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Moje kochane badziestwo - Cud nad Odrą :P

Post autor: Nina »

Ojacie :o
Ja sie do Was musze kiedyś wprosić na mizianie :D Porosły Wam te gadziny jak nie wiem :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Post autor: merch »

Cudnie wyglada to Twoje cudne stado wielkoszczurow na kupie, chyba musze wziac sie w garsc i przyspieszyc laczenie :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

17 bezdomnych, podbiurkowych szczurów, no coś wspaniałego! :)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

No ten kłąb spiętrzonych ogonów jest rewelacyjny - toż to prawie "król szczurów" ! ;)
Naprawdę robi wrażenie ...
Jeśli ci się uda , wymiziaj ode mnie ;)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Ehhh one takie spokojne sobie spia a moje sie po katach bunkruja :D

Zazdraszczam
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Telimenka, nie ma czego :P One po prostu juz sie zmęczyły, bo były juz kilka godzin na wybiegu, a ja zła zabrałam w koncu klateczke, wiec musiały sie gdzies polozyc :) :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
pin3ska

Nie wiem na ile to jest sukces, ale połączyłam 2 szczury, ktore zawsze były same - ślepego Freda (ma bielmo na jednym oczku, ale mysle, ze w ogole nie widzi) oraz Ryśka. Oba to fuzzy i chyba oba myslą, ze są "człowiekami" :P . A skoro są "człowiekami" to z innymi szczurami, ktore wiedzą, ze sa szczurami nie umiały sie dogadac, za to z sobą jakims cudem sie dogadały i od dzis mieszkają razem w klatce, bo w towerze Rysiek non stop sie darł, a Fred siedział w kącie i nie wiedział o co chodzi. Fred zawsze mieszkał sam w małej klatce i nie umiał sie odnalesc na duzej przestrzeni. A najbardziej to chyba nie umiał tam odnalesc poidła i miski, wiec zrezygnowałam, bo ciągle musiałam mu do mordki zarełko wsadzac :) A ze z niego taka ciapa, to jeszcze musialam pilnowac zeby nikt mu nie zabrał, bo jakie są szczury to kazdy wie :D

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
merch

Gratuluje :), opisz jak tego dokonalas ,"zwyciestwo bez opisu stoczonych walk nic bowiem nie jest warte" :P

* chyba wlasne , choc kto to wie, skoro wszystko juz bylo :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
anik1

Post autor: anik1 »

a mnie by ucieszyło jakieś wspólne zdjecie obu panów:)
Awatar użytkownika
pin3ska

Wkurzony Gruby i Maniek-uzurpator:

Obrazek Obrazek Obrazek

To wszystko moje, moje, MOJE!

Obrazek Obrazek

Nowa rezydencja Freda i Ryśka. Musiałam ja dostosowac do potrzeb ślepego szczura, wiec nie moze byc za duzo wolnej przestrzeni, bo Fred sie jej boi. Myśle, ze dobrze wyszło, bo nawet biedny ślepaczek Fredzio sie troche uaktywnił :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

merch

No rewelacyjnie to urzadzilas , a Twoj lysek to fuzz , czy sfinx, daj no jakas pozadna jego fotke !
Obrazek
Awatar użytkownika
Piromanka

Post autor: Piromanka »

O kurcze, ale kochana, urodziwa glisda obok aguta :D
Buziaki dla dżdżownicy ;)
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

a biedny Maniek nawet napuszyć się nie może, toż to są nierówne szanse, doprawdy :P
nowa klatka bardzo fajna!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Malachit
Numer GG: 2405640

Post autor: Malachit »

pin, ze ty ich wszystkich pamietasz i odrozniasz :D
jestem wielka fanka twojego stadka :D
Wyszukiwarka nie gryzie
odmienna

Post autor: odmienna »

Malachit pisze:pin, ze ty ich wszystkich pamietasz i odrozniasz :D
jestem wielka fanka twojego stadka :D
;D to pestka ;)
Kiedy jeszcze nawet nie śniło mi się o jakichkolwiek szczurach, a w domu rezydował ledwie kot, stwierdziłam- „ zero dywanów!” więc, kiedy zobaczyłam zdjęcia z tej serii: http://pin3ska.pl/miniaturki/2009/marzec/P3011371.JPG uznałam: pora najwyższa zacząć aktywnie forsować ideę : pin3ska na prezydenta! O0
Toż ta Kobieta sprosta nawet najcięższemu wyzwaniu z zakresu porządkowania rzeczywistości. No i pomyślcie: wielkie stado szczurów wszelkiego autoramentu, a Ona potrafi zapanować nad nim tak, że wszyscy są w miarę zadowoleni a większość przez większość czasu wyraźnie szczęśliwa!!! I te zdolności mediacyjne! (Fred i Rysiek i wcześniejszy cud nad Odrą)- takiego cudotwórcy nam trzeba ! :P Czy jako społeczeństwo możemy sobie pozwolić, by takie zdolności przywódcze i organizacyjne się marnowały? ??? Ja w każdym razie, zakładam sztab wyborczy na Kraków i ruszam z kampanią….(o zgodzie kandydatki pomyślę później, bo przykro mi pin, ale to pro publico bono...)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”