Ivcia, gdybysmy nie były na szczurzym forum i nie wiedziałabym, że chodzi o tego czarnuszka z wielkimi radarami, jak to napisała Nina, to bym sobie cos pomyśłała.. =PBędę miała śliczną malutką dziewuszkę!
Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Weselnik :>
Faktycznie brzmi... hmmzalbi pisze:Ivcia, gdybysmy nie były na szczurzym forum i nie wiedziałabym, że chodzi o tego czarnuszka z wielkimi radarami, jak to napisała Nina, to bym sobie cos pomyśłała.. =PBędę miała śliczną malutką dziewuszkę!

Dla sprostowania będę miała śliczną malutką czarną dumbo szczurzynkę

niedługo szczupaki dostaną dużą klateczkę z bajerami 
i tak będzie otwarta, ale oni lubią nawet tę małą i chętnie się w niej bawią i śpią - mam nadzieję że większy gabaryt też im do gustu przypadnie

i tak będzie otwarta, ale oni lubią nawet tę małą i chętnie się w niej bawią i śpią - mam nadzieję że większy gabaryt też im do gustu przypadnie

ten się nie myli, kto nic nie robi
Mam! Mam towera
Już złożony ale nie ma nic zamontowanego w środku jeszcze bo czekam aż TŻ wstanie (odsypia nockę) i mi pomoże górę obrócić, bo źle postawiliśmy i rur nie mogę teraz zamontować. Ależ się cieszę z tego giganta
Nie wiem jeszcze tylko gdzie ja go wcisnę, będziemy musieli zrobić małe przemeblowanie bo brakuje jakich 10 cm żeby go wcisnąć tam gdzie stoi obecna klatka.

To była najwspanialsza wycieczka pod słońcem, po prostu .......ah! 

Pieknie jest
!!

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Obejrzyjcie a poprawicie sobie humor, a może i czegoś nauczycie 
http://www.giantmicrobes.pl/?gclid=CPbf ... 3wod4li7bA

http://www.giantmicrobes.pl/?gclid=CPbf ... 3wod4li7bA
Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
koopa, skad ty to wytrzasnelas? 
o niee... wrzuc to do humoru tez
zeby nie bylo ot
w koncu przestali mi wiercic na korytarzu i jest spokoj i cisza...i z okazji tego postanowilam nie isc na wyklady

o niee... wrzuc to do humoru tez

zeby nie bylo ot
w koncu przestali mi wiercic na korytarzu i jest spokoj i cisza...i z okazji tego postanowilam nie isc na wyklady

Wyszukiwarka nie gryzie
No więc sprawdziłam na oficjalnej stronie zespołu i to już pewne...
Korpiklaani gra na Woodstocku !!
Korpiklaani gra na Woodstocku !!
o! oni są fajni.
ale w sumie to ja i tak tylko na Gage jadę ; p

ale w sumie to ja i tak tylko na Gage jadę ; p
a ja chyba nie bede znow na woodstocku... ;(
ale chyba pojade na badania na litwe!
ale chyba pojade na badania na litwe!

Wyszukiwarka nie gryzie

Właśnie dowiedziałam się, że gdy ukończymy przebudowę podwórza (tj. oddzielimy swoją część od części ciotki) będę mogła nareszcie zaadoptować psa ze schroniska

O jaaacieee... zero skupienia^^... chyba się posikam

Ehh swietnie spedzona sobota i piatek
. W dodatku caly nastepny tydzien wolny..
Pieknie! po prostu pieknie!

Pieknie! po prostu pieknie!

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Jest, jest! Mam 17/24 pkt z konkursu z matematyki
A ta głupia Kaleta ma 7
Nareszcie nie będzie podchodzić i mówić 'cześć! ile masz pkt? bo wiesz ,ja przeszłam do kolejnego etapu ,a no tak, ty masz mniej bo jesteś cienka, bejbe!' 

Dziś Wioletta się do mnie napisała, podziękowała za figurkę Adama Mickiewicza, którego tak kocha, którą jej podarowałam. Jejku, nie wiedziałam, że to dla mnie tak jest takie ważne.. Chce mi się płakać ze szczęścia, a z drugiej strony tak mi trudno, bo ona jutro znowu wraca do tego pieprzonego ośrodka..