Szczurki Piromanki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Szczurki Piromanki
Piromanka uważaj, bo ogonowa albo swoje szczury u Ciebie zostawi albo Twoje sobie zabierze =D
To jest akurat najmniej prawdopodobna wersja... =Pzalbi pisze:Piromanka uważaj, bo ogonowa albo swoje szczury u Ciebie zostawi
Już bardziej realistyczne, ale jednak chyba nie..zalbi pisze:albo Twoje sobie zabierze =D
...znacznie bardziej chciałabym zabrać klatkę ;>
Jak będę to oczywiście wpadnę, Lizaka zabiorę, pewnie się nie poznają =D ,bo różnica wielkościowo zakładam jest duża.. Lizak taka kruszynka.. =C
Mówisz, że Lizak kruszynka? No Maciek rośnie jak na drożdżach. Jeszcze trochę i dogoni Juliana
A Tadzio też błyskawicznie przybiera na gabarytach.
Oto ulubione legowisko do spania Tadzia:

Jedyna grupówka, jaką udało mi się zrobić (udało mi tylko dlatego że spały):

Wacek śpi i rudzieje:

Szczurze imperium:

Maciuś. Prawda, że rośnie?

Tadzio:

Oto ulubione legowisko do spania Tadzia:

Jedyna grupówka, jaką udało mi się zrobić (udało mi tylko dlatego że spały):

Wacek śpi i rudzieje:

Szczurze imperium:

Maciuś. Prawda, że rośnie?

Tadzio:

Jejku.. faktycznie duży Maciek! Lizak to nie to samo, a może zrobimy zdjęcia przy czymś takim samym do porównania? Jakiś piórnik czy co, zobaczymy wtedy czy się tak różnią.. 

Możemy porównać. Proponuję przy metrówce lub czymś tego typu. Piórnika niestety nie posiadam... 

Metrówce czyli przy tym takim czymś co się rozwija i można mierzyć długość
?

O właśnie!! Strzał w 10!
Nowe dzieciaki już w domu, więc obowiązkowo zdjęcia. Są to chłopaczki od Sandy7 z Warszawy. Przyjechały wczoraj wieczorem. Już po jednej nocy widać różnicę w charakterze. jeden jest bardziej śmiały, odważniejszy, włazi mi pod bluzkę, do rękawa, śmiga po rurach i korzysta z całego wyposażenia klatki. Drugi siedzi w domku i wstydzi się wychodzić. Z pewnością wkrótce nabierze więcej odwagi i zacznie dokazywać z resztą stada. Zgodnie z tradycją w moim stadzie, małe zostały przyjęte z miłością i zainteresowaniem, zero problemu. wszystkie są już w jednej klatce.
Oto maluszki w pierwszych chwilach w nowym domu. Jeszcze w transporterze:

Tutaj na hamaku już w klatce:

Tutaj ten odważniejszy:

Oto maluszki w pierwszych chwilach w nowym domu. Jeszcze w transporterze:

Tutaj na hamaku już w klatce:

Tutaj ten odważniejszy:

na tych zdjęciach widać jacy są słodcy
pozostali chłopcy byli trochę markotni jak zostali sami, ale dzisiaj rano już szaleli po klatce
bardzo się cieszę, że malce znalazły taki dom
z niecierpliwością czekam na wieści o imionach ;P

Słodkie babmoszki
, a takie maleństwa!
Ciekawie jak je nazwiesz...

Ciekawie jak je nazwiesz...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Zabli, wydaje mi się, że na tym pierwszym zdjęciu jeden jest troszeczkę większy i mają chyba różne odcienie. Przyjrzyj się... Widziszzalbi pisze:a jak będziesz te maluszki rozróżniać? =)

A pańcia jak to pańcia

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
http://img26.imageshack.us/my.php?image=s6304622.jpg – jej! Jakie kurczątka śliczne.
Już kiedyś, czytając Twoje narzekania na lenistwo chłopaków pomyślałam, że potwierdza to moje obserwacje, że szczury jeśli nie limitować im wolności, w zasadzie jej nie nadużywają.
Co prawda, nieco wkurzające są dla mnie Twoje opowiadania o łączeniach, których nie ma
, ale z drugiej strony widać, że nerwowa sytuacja w kwarkowie, to nie zawsze wina odmiennej- jakby Pany Szczury miały lepsze charaktery, mogłoby być przyjemnie jak u Piromanki 

Już kiedyś, czytając Twoje narzekania na lenistwo chłopaków pomyślałam, że potwierdza to moje obserwacje, że szczury jeśli nie limitować im wolności, w zasadzie jej nie nadużywają.
Co prawda, nieco wkurzające są dla mnie Twoje opowiadania o łączeniach, których nie ma

- _runa_
- Numer GG: 6256121
- Kontakt:
no a ja się tu zadomowię chyba
czekam na wiesci i chłopcach.
A szczury masz boskie i fajnie że na facetow sie zdecydowałaś

czekam na wiesci i chłopcach.
A szczury masz boskie i fajnie że na facetow sie zdecydowałaś

ze mną:HenanYaraThujaRufioNamViggo
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~
Hmm, american blue i blue agouti? Cudne chłopaki
No i klata widze już urządzona

No i klata widze już urządzona

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp