Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
merch

Re: Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)

Post autor: merch »

czerwonaona ty masz taka urode wzbudzajaca zaufanie :)
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Post autor: Czerwonaona »

O kurde merch strasznie miło czytać coś takiego:)Może dlatego wzbudzam zaufanie,że wyglądam na więcej lat niż mam więc taka stateczna kobitka.Z drugiej strony dwoje dzieci na koncie więc to może też jakaś sprawa decydująca choć sama nie wiem :)
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

No co Ty, nie wyglądasz na więcej, niż masz! Powiedziałabym, że na mniej wręcz.
merch

Ja nie wiem ile masz :P
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Czerwonaona

26 mam a dają mi trzydzieche:)no kurde w kwietniu będzie 27 więc już powinnam 27 pisac nie 26 bo to tylko miesiąc został:(
merch

Oj bo w okolicy 30 wyglada sie mniej wiecej tak samo , i wygladasz na okolice 30 :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Dzięki za pocieszenie jednak sądze,że jak teraz wyglądam na 30 to jak będe miała 30 będe wygląda na 40 i nie cieszy mnie ta opcja zabardzo:(
No ale co tam z urody chleba sie nie je jak to mówią i nie to złoto co się świeci:)
Więc jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma .
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Czerwonaona pisze:Dzięki za pocieszenie jednak sądze,że jak teraz wyglądam na 30 to jak będe miała 30 będe wygląda na 40 i nie cieszy mnie ta opcja zabardzo:(
A niby dlaczego? Osoby, które w młodości wyglądają na starsze niż są, później są brane za młodsze ;)
Mam jeden tego przykład w domu :P Nikt mi nie wierzy, że moja mama ma 32 letniego syna. Biorą ją ewentualnie za jego żone :D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Czerwonaona

No to Twoja mama ma prawdziwe szczeście.Mnie i moją mame brali za siostry dla mojej mamy plus gorzej ze mną:)Eh gdzie ta recepta na wieczna młodość(fizyczną)bo psychiczna to mniejszy problem :)
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

A ja tam bym ci właśnie dała ze 26-27 lat, aż się zdziwiłam jak napisałaś o dwójce dzieci.
Masz ładne oczy ;).
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Awatar użytkownika
Czerwonaona

Dziękuje no tak jakoś się poukładało ,że w tym wieku to się planuje a ja już dwoje.Wsumie to mi mówią,że zmamusiałam co jakos nie brzmi dobrze bo też kojarzy mi się,że staro wyglądam ale mam nadzieje,że nie oto chodzi:)
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

nina: o miło że tak mówisz :D mnie zawsze brali za starszą, a teraz nieznajome sprzedawczynie w sklepach często mi mówią na ty :P fajnie, że ten syf jest odwracalny.

czerwonaona: ja myślałam, że ty masz więcej......... coś mi się musiało pomylić :)
ten się nie myli, kto nic nie robi
Rhenata

Post autor: Rhenata »

Ja wolę teorie, że nie ma kobiet brzydkich, są tylko zaniedbane.
ja znam teorie za nie ma brzydkich kobiet ale wina czasem brak ;) Ale to zalezy od kobiety jak o siebie dba to nie straszy a jak nie to juz nic na to nie poradzimy i to tyle.
A ja zawsze robiłam za starsza, jak miałam 15 lat papierosy i piwo mi wszędzie sprzedali ::) Dobrze ze ja w końcu zmądrzałam...bo na sprzedawców nie ma co liczyć,hehe a jak skończyłam 20 to sie nagle o dowód zaczęli pytać!
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
strup

Post autor: strup »

Każda z was ma coś w sobie, przestańcie marudzić. ;p

Obrazek
ruth. oktawia. mela. fibi. odetta. bit. box. bletka. blesss ya. puff. bella. dorotka.
(*) hera. schizma. kryszna. kometa. sziwa. freya.

Obrazek
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Strup, ale śliczna fotka!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”