Fotki przepiękne, można nazwać że masz w domu małe zoo.
 :D
:DModerator: Junior Moderator

Ciężkie?? hehe.
 Ciężkie?? hehe. 
 Dziękuję, hehe a szczurki na ramieniu tak ciężkie że załamać się możnakatka139 pisze:Jakie słodziaki te twoje zwierzaki. Pasują Ci szczurki na ramieniuCiężkie?? hehe.

HE tak komicznie to wygląda... On tak spał z czterema łapami do góry... Często tak w sumie śpią razem, ogólnie można powiedzieć że mam zgrane stadko...Rhenata pisze:Masz śliczne stadko, kotek jak śpi na psie bardzo mi sie podoba, ja bym sprawdzała czy on jeszcze oddycha jakbym go w takiej pozie zastała
['] dla Tequili

Ile radochy mieli najpierw biegali, biegali i jeszcze raz biegali
 Ile radochy mieli najpierw biegali, biegali i jeszcze raz biegali  Później położyły się wszystkie na słonku i wygrzewały się Sobie chyba, przez 30 min...
 Później położyły się wszystkie na słonku i wygrzewały się Sobie chyba, przez 30 min...  Wróciły do domu tak zmęczone, że do popołudnia spały
 Wróciły do domu tak zmęczone, że do popołudnia spały   

. I zawsze pierwszy pcha się do środka, ale żeby było najśmieszniej to jeszcze potrafi się pierwszy wgramolić na wolne siedzenie w autobusie. He wracając do spaceru zachował się super, słuchał  się, chodził przy nodze. A ludzie tylko co raz jaki słodki piesek itp... Raz jakiś pijaczek chciał go pogłaskać, to go mało co za rękę nie ugryzł ( Nie nienawidzi pijanych ludzi), facet oczy takie
. I zawsze pierwszy pcha się do środka, ale żeby było najśmieszniej to jeszcze potrafi się pierwszy wgramolić na wolne siedzenie w autobusie. He wracając do spaceru zachował się super, słuchał  się, chodził przy nodze. A ludzie tylko co raz jaki słodki piesek itp... Raz jakiś pijaczek chciał go pogłaskać, to go mało co za rękę nie ugryzł ( Nie nienawidzi pijanych ludzi), facet oczy takie   he he. Usiedliśmy na ławce, i oczywiście Max musiał    obok bo przecież jak to on będzie  na ziemi siedzieć
  he he. Usiedliśmy na ławce, i oczywiście Max musiał    obok bo przecież jak to on będzie  na ziemi siedzieć  
  )
) 

kurcze, fajnie masz u mnie jeszcze przedwczoraj śnieg leżał ;p I jeszcze masz lasek koło domku, zaj*****. ja w bloku mieszkam i obok mam jednostkę wojskową...marlena91 pisze:Wczoraj była śliczna pogoda, ciepło, świeciło słonko.[...] wzięłam i o 7 rano poszłam z moimi łobuzami do lasuIle radochy mieli najpierw biegali, biegali i jeszcze raz biegali
Później położyły się wszystkie na słonku i wygrzewały się Sobie chyba, przez 30 min...
[...]

Z miski nigdy w życiu się nie napije takie jej małe zboczenie
 Z miski nigdy w życiu się nie napije takie jej małe zboczenie 

(zresztą u nas to wszędzie jest blisko las...
 (zresztą u nas to wszędzie jest blisko las...  )
)

... Ona potrafi kota pogonić, kotka do niej podszedła a ona ją pogryzła po łapkach i kot uciekł... Ale żeby to tylko raz... Pies (drops) wchodzi do  pokoju w którym biegają ogony i jest odrazu gnany, nawet Lola która wcześniej chciała zjeść szczury zaczęła się ich bać. Kropka gnębi moje inne zwierzęta
 ... Ona potrafi kota pogonić, kotka do niej podszedła a ona ją pogryzła po łapkach i kot uciekł... Ale żeby to tylko raz... Pies (drops) wchodzi do  pokoju w którym biegają ogony i jest odrazu gnany, nawet Lola która wcześniej chciała zjeść szczury zaczęła się ich bać. Kropka gnębi moje inne zwierzęta   ... Wredna małpa...
 ... Wredna małpa...