Flip i Flap - to już dwa lata

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
merch

Re: Flip, Flap i kotopiesy (Adia i Alfred)

Post autor: merch »

Wszystkie piekne !

Ale te z Gosia mnie rozwaliło http://img8.imageshack.us/my.php?image=img0839y.jpg

Flap jest piekny , ale Flipek to skore sciagnal z prababci Czapki to samo madre przenikliwe spojrzenie. Ech zakochalam sie o ile czlowiek juz zakochany moze sie zakochac.

A Gosia tez jest przesliczna.
Ostatnio zmieniony pt mar 20, 2009 12:11 pm przez merch, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Coś nam mówiło, że spodobają Ci się te fotki z małą. Ona naprawdę kocha szczuraski, a Flap za nią przepada.
Izabela

Post autor: Izabela »

Prześliczne dzieci, aż się gębusia śmieje :D
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Calkiem przystojni ci Wasi Panowie.. wiadomo ze nie tak jak moj Fizyczek.. ale zawsze moga probowac mu dorownac ;)

Fizyk u nas chyba bedzie alfa co mnie bardzo cieszy :)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Piromanka

Post autor: Piromanka »

Wasze chłopaczki są jak dla mnie po prostu CUDOWNE!! Cudownie piękne! Nie mogę się napatrzeć na ich kruczoczarną, lśniącą sierść. Ach, te maluchy od merch są na prawdę zachwycające.
Awatar użytkownika
Leia

Hmm kruczoczarną mówisz? No cóż, Flap to może i faktycznie, ale nasz Flip agutek jakoś na czarnego nie wygląda :P
Awatar użytkownika
Leia

Troszkę foteczek, żeby nie było, że obiecałam dawać dużo, a nie daję.

Na początek klatkowe. Trochę kiepskie, bo chłopcy biegali, jak szaleni.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A tutaj z kolei nasi chłopcy w akcji wybiegowej.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
odmienna

Post autor: odmienna »

:D No i co się zalbi dziwisz? Przecież napisane, że to klatkowa seria. To jedna z tych klatek na nieco większe ssaki… zresztą, zdjęcie cytowane przez merch dowodzi, że te większe ssaki (a szczególnie młode) też słodkie bywają. :P
Awatar użytkownika
Leia

Zabijcie, ale nie wiem, skąd to się tu wzięło! To była zdaje się zagadka filmowa, którą kiedyś dał Yoda. Ale skąd to zdjęcie się wzięło tu... to dopiero zagadka ;)
Awatar użytkownika
Leia

Sceny łóżkowe.
Tak sobie wczoraj wieczorem myślałam i doszłam do wniosku, że gdyby ktoś wieczorami patrzył na nas z boku, to miałby minę conajmniej zdziwioną. Otóż oderwawszy się jakoby od siebie samej, przyjrzałam się pewnej scence trochę z boku. Leżę w łóżku sama, telewizor cicho gada, aż nagle wybucham śmiechem i mówię prosto pod kołdrę. Z kim gadam? Ano właśnie, dla mnie rzecz oczywista, dla kogoś innego niekoniecznie. Bo skąd poboczny obserwator wiedzieć może, że nie jestem w tym łóżku sama, a istoty, które są tam ze mną akurat postanowiły się pobić używając mego ciała jako kryjówki, tudzież mostu przez który się z impetem przełazi? Chłopcy co wieczór zabawiają nas harcami podkołdernymi, bawią się, ale także znajdują chwilkę na małe przytulanko w ramionach pańci czy pańcia. Te sceny łóżkowe stanowią dla nas swoisty sposób ukojenia nerwów po ciężkim dniu.
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Te sceny łóżkowe stanowią dla nas swoisty sposób ukojenia nerwów po ciężkim dniu.
Ja mam dla szczurasów zarezerwowany czas codziennie od 19, choćby się waliło i paliło, i mój TŻ już nawet nie próbuje zmieniać tego stanu rzeczy, nie ma gadania, od 19 cicie biegają i już. Siedzę z nimi na podłodze, rozdaję głaski, jestem iskana... i czuję, jak opada ze mnie stres całego dnia :) Kocham moje szczury!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

Noo :D
Odinka potrafi położć sie koło mnie <na mnie> na łóżku i spaać ;) . Kocham to, takie uspokajające i wyciszające...
Leia, daj buzi ode mnie szczurkom.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Awatar użytkownika
Leia

Się zrobi!
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Sliczni sa ;). Udaly Wam sie dzieci jednak musze podkreslic ze nie to co ja. Ide pofocic Fizyczka :-*
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”