Mój szczur z Zoologicznego
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Mój szczur z Zoologicznego
Już tłumacze czemu kupiony w zoologicznym :3
Etyl ( bo tak się nazywa ) został kupiony za jedyne 3 złote właśnie dzisiaj. Z koleżanka weszłyśmy do sklepu bo ona chciała kupić coś dla psa. Okazało się że facet pracujący tam zamyka interes i zostały mu jeszcze rybki i szczurek. Rozmaiłam z nim chwilkę bo jestem z natury kontaktowa i powiedział że ma zamiar go uśpić jeśli nikt go dziś nie kupi albo wypościć gdzieś na pola ( I tu włączyła mi się moja natura ). Mój narzeczony miał wcześniej szczurzyce niestety zdechła na jesieni ale maiłam po niej klatkę więc kupiłam go. Przecież nie dam zwierzęciu zdechnąć szczególnie ze jest jeszcze malutki.
Kolejnym moim szczurkiem jest Edi 1,5 roczny samiec albinosek. Dostałam go na urodziny od koleżanki i jest po prostu przesłodki :3 Tylko trochę wybredny bo przegrzebując swoje smakołyki bierze tych które nie lubi i rzuca nimi w ludzi :3
Etyl ( bo tak się nazywa ) został kupiony za jedyne 3 złote właśnie dzisiaj. Z koleżanka weszłyśmy do sklepu bo ona chciała kupić coś dla psa. Okazało się że facet pracujący tam zamyka interes i zostały mu jeszcze rybki i szczurek. Rozmaiłam z nim chwilkę bo jestem z natury kontaktowa i powiedział że ma zamiar go uśpić jeśli nikt go dziś nie kupi albo wypościć gdzieś na pola ( I tu włączyła mi się moja natura ). Mój narzeczony miał wcześniej szczurzyce niestety zdechła na jesieni ale maiłam po niej klatkę więc kupiłam go. Przecież nie dam zwierzęciu zdechnąć szczególnie ze jest jeszcze malutki.
Kolejnym moim szczurkiem jest Edi 1,5 roczny samiec albinosek. Dostałam go na urodziny od koleżanki i jest po prostu przesłodki :3 Tylko trochę wybredny bo przegrzebując swoje smakołyki bierze tych które nie lubi i rzuca nimi w ludzi :3
-
- Kontakt:
Re: Mój szczur z Zoologicznego
Jak zamyka i chciał go uśpić, to moim zdaniem dobrze że go wzięłaś. A no i fotki poprosze.Inuciian pisze:zamyka interes i zostały mu jeszcze rybki i szczurek.; ma zamiar go uśpić...

A i witam na forum.
http://inuciian.deviantart.com/art/Eter-117286656
http://img12.imageshack.us/img12/7168/dsc00078tlh.jpg
Przepraszam że tak słaba jakość ale mam słabe stawy i wszystko co trzymam w łapkach od razu się trzęsie. Też uważam że dobrze zrobiłam że go zabrałam
http://img12.imageshack.us/img12/7168/dsc00078tlh.jpg
Przepraszam że tak słaba jakość ale mam słabe stawy i wszystko co trzymam w łapkach od razu się trzęsie. Też uważam że dobrze zrobiłam że go zabrałam
-
- Kontakt:
O słodziak
śliczny. Hehe zobaczymy jaki ma charakterek
jak podrośnie 

Łoooo jaka kruszyna
Śliczny!

W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
po 1: witaj na forum 
po 2: wklejaj fotki, pisz, chwal się i skarż
po to jest ten temat 

po 2: wklejaj fotki, pisz, chwal się i skarż

i co z tego?
Witam serdecznie 
A male galgany przeslodkie

A male galgany przeslodkie

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Cudowny malutki ogonek 
Czekamy na dalsze wieści z życia Twoich ogonków

Czekamy na dalsze wieści z życia Twoich ogonków

<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi