Prezentacja była na PP. Napisałam sobie wszystko w punktach, takie krótkie hasła, żeby mówić po kolei i i tak kilka ominęłam =P Myślę, że większość powiedziałam ale nie opowiedziałam dokładnie o umaszczeniach bo z tego wszystkiego zapomniałam =P
Później wstawię zdjęcie plakatu..
________________________________________________________________________________________________
Byliśmy w lecznicy.
Emankowi pani Agnieszka zeskrobała trochę strupków i sprawdzała czy to nie świerzb. Nie.
Dostaliśmy szampon: co dwa dni raz dziennie, czyli trzy kąpiele. Po wyschnięciu smarujemy maścią.
Dostałam też trzy kapsułki scanomune, jedna kapsułka na cztery szczury. Mam podawać trzy dni, czyli piątek, sobota, niedziela, potem dziesięć dni przerwy i znowu trzy dni podawania scanomune.
Za tydzień jedziemy z całą czwórką na kropienie specjalnymi kropelkami dla szczurów, tak profilaktycznie, przeciw bakteriom i pasożytom. Kropelki są na bazie ivermektyny ale nie pamiętam nazwy.
________________________________________________________________________________________________
Reszta zdjęć: