Flip i Flap - to już dwa lata
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Flip, Flap i kotopiesy (Adia i Alfred)
Coś pusto w naszym temacie. Muszę się znów zmobilizować i pofocić, ale jakiś leń mnie wziął. Trochę innych rzeczy na głowie - święta idą, urodziny Gosi i 35 rocznica ślubu moich rodziców, na którą planujemy niespodziankę.
Pokłóciłam się ostatnio z Flipem. Tak sobie grzecznie i słodko leżał pod naszą kołdrą, a co się potem okazało?! Że paskud zaczął zżerać nam poszwę od pościeli. MOJĄ UKOCHANĄ SATYNOWĄ POŚCIEL!!! Dostaliśmy ją na ślub. Oj paskuda skrzyczałam i zagroziłam, że go do wyra więcej nie wpuszczę. I co? I wieczorem znów był w naszym łóżku. Ale pościeli pilnuję, żeby z tych niewielkich dziur nie porobiły się czasem większe.
Pokłóciłam się ostatnio z Flipem. Tak sobie grzecznie i słodko leżał pod naszą kołdrą, a co się potem okazało?! Że paskud zaczął zżerać nam poszwę od pościeli. MOJĄ UKOCHANĄ SATYNOWĄ POŚCIEL!!! Dostaliśmy ją na ślub. Oj paskuda skrzyczałam i zagroziłam, że go do wyra więcej nie wpuszczę. I co? I wieczorem znów był w naszym łóżku. Ale pościeli pilnuję, żeby z tych niewielkich dziur nie porobiły się czasem większe.
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
No niestety szczury to często pościelożerce
dlatego dobrze jest chować pościel na czas wybiegu 
A co z fotkami?

A co z fotkami?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Foteczki wrzucę dziś wieczorem. Zrobiłam kilka rano, muszę wybrać te udane, pomniejszyć i wrzucić na hosting. A do tego potrzebuję chwilki spokoju, więc zabiorę się dopiero jak Gosia pójdzie spać.
- susurrement
jaaakie słodkie ogonki 
a to poidło automatyczne.. sprawdza się?

a to poidło automatyczne.. sprawdza się?
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Sprawdza jak najbardziej. Wystawiłam im je na wybieg i chętnie z niego piją. A my się nie martwimy, że nam w połowie zabawy uschną z pragnienia.
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
http://img254.imageshack.us/my.php?image=img1170u.jpg - to jest najbardziej rozczulające 
A podczas wybiegu mają zamkniętą klatkę? o jeśli jest otwarta, to na pewno by wrócili do niej, napili się, najedli i biegaliby dalej

A podczas wybiegu mają zamkniętą klatkę? o jeśli jest otwarta, to na pewno by wrócili do niej, napili się, najedli i biegaliby dalej

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Klatka stoi wysoko dość, więc nie mają do niej dostępu na wybiegach.
Moze tak dluzsza drabinka na czas wybiegow ? taka juk u odmiennej albo zwykla deseczka z wkreconymi haczykami i przybitymi co jakis czas antyposlizgowymi listewkami.
Fajowskie to poidelko
. Moje wracaja do klatki jak chce im sie pic.
Sliczni sa.. ale jestem zazdrosna, Flap jest chyba wiekszy od Fizyka!!

Sliczni sa.. ale jestem zazdrosna, Flap jest chyba wiekszy od Fizyka!!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Flap waży 450 gramów. Jest to za przeproszeniem kawał luja
Uwielbiam się do niego przytulać, zwłaszcza, że on też wręcz za tym przepada. Flip z kolei ma drobną, bardzo smukłą budowę. Uwielbiam na niego patrzeć. To chodzące piękno i gracja. A jak skacze! I w dodatku zrobił się ostatnio przylepa, że aż miło. Zawsze to Flap przybiegał pierwszy po porcję pieszczot na wybiegu. Teraz zawsze pierwszy jest Fliper.

o rzesz !Flap waży 450 gramów
jestem pod wrazeniem.
Ja jestem najbardziej akochana we Flipie aguti standard < serducho> jesze taki dlugasny !
Też miałam oczy jak jaja, kiedy spojrzałam na skalę wagi. Swoją drogą imię zupełnie przypadkowo okazało się baaardzo trafione. I w drugą stronę też, bo Fliperro cienki i długi.
A Fizyk tylko 400g
:(

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

No nie.. biorę się za tuczenie mojego stadka. To nie dopuszczalne.. Żeby moi starsi, 5 miesięczni, tylko 400g ?! O, nie!
Muszę mieć szczura z Merchowej hodowli, widać wielkie tam są same
A ja takie lubię ;>
Muszę mieć szczura z Merchowej hodowli, widać wielkie tam są same