Iskierka- mój czarny promyczek szczęścia
Moderator: Junior Moderator
Iskierka- mój czarny promyczek szczęścia
Iskierka była szczurkiem ze sklepu. Maleńka wtedy, bo miała może 4 tygodnie, a już było jej pełno. Miała ADHD. Uwielbiałam to. Potrafiła być w 5 miejscach na raz. Towarzyszyła mi w niezwykle trudnych chwilach i dzięki niej nauczyłam się znów uśmiechać. To taki typ szczura, z którym się porównuje później każdego nastepnego, chcąc nie chcąc. Kiedy nagle zwolniła swoje tempo i bywała w "zaledwie" 3 miejscach jednocześnie, zabrałam ją do weterynarza. Okazało się, że miała lekkie problemy z serduszkiem, niby nic poważnego. Podczas kolejnej wizyty, jakieś 2 tygodnie później problem okazał się już za poważny. Zmiany, które nastąpiły w serduszku były już nieodwracalne. Dostała swoje M1 razem z Zuzią (* 10.04). Zuzia odeszła dokładnie tydzień temu. A dziś odeszła Iskierka. Rano pchała mi się ostatkiem sił na ręce, a ja, jak ten potwór, odepchnęłam ją bo musiałam pójść do pracy. Tego sobie nie wybaczę. Miałam nadzieję, że jeszcze będzie żyła jak wrócę. Jednak nie dała rady.
Miała 2 latka i 7 miesięcy.
Nigdy Cię nie zapomnę skarbie.
[*][*][*]
Miała 2 latka i 7 miesięcy.
Nigdy Cię nie zapomnę skarbie.
[*][*][*]
Re: Iskierka- mój czarny promyczek szczęścia
Pamietam Iskierke jak bylam u Ciebie z Elly...
[']['] dla wszędobylskiej Kruszynki..
[']['] dla wszędobylskiej Kruszynki..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Iskierko , biegaj sobie pelna sil za TM...
Feniks , przykro mi , tule.
Feniks , przykro mi , tule.
Iskierko , będziesz tam przewodnikiem dla wszystkich szczurasków za TM , rozjaśnij każdy kącik , czarny promyczku
Dla Iskierki na drogę :
[']
Dla Iskierki na drogę :
[']
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
bardzo mi przykro:(
dla Iskierki[*]
dla Iskierki[*]
żegnaj Iskierko
<'>
<'>
[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Feniks trzymaj się mocno...
Widzę, ze istny pogrom Cie dopadł ostatnio...
Iskierka, skacz wesoło za Tęczowym Mostem... <'><'>
Widzę, ze istny pogrom Cie dopadł ostatnio...
Iskierka, skacz wesoło za Tęczowym Mostem... <'><'>
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~