Zuza- albinka o ogromnej woli życia
Moderator: Junior Moderator
Zuza- albinka o ogromnej woli życia
Zuzię dostałam już w wieku 2 lat i 4 miesięcy. Miała wtedy zaczątki guzów między nogami i na piersi. Z racji wieku nie zdecydowalam się na operację. Mimo rosnących utrudnień w poruszaniu się i jedzeniu, tryskała energią i siłą woli. Tylko to mnie przekonało żeby jej nie usypiać a pozwolić odejść naturalnie. Gasła powoli jakieś dwa dni słabnąc. W Wielki Czwartek odeszła cichutko wtulona w szmatki w transporterku.
To, co na zawsze zapamiętam to ta walka do końca, o każdy centymetr, o każdy okruch, o życie.
Wg wyliczeń miała 2 latka i 9 miesięcy.
Żegnaj Zuziu
[*]
To, co na zawsze zapamiętam to ta walka do końca, o każdy centymetr, o każdy okruch, o życie.
Wg wyliczeń miała 2 latka i 9 miesięcy.
Żegnaj Zuziu
[*]
Re: Zuza- albinka o ogromnej woli życia
[']['].... dla Zuzki
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Dla dzielnej ,walecznej albinki - bądź teraz motorem dla innych ogonków po drugiej stronie tęczy
Dla Zuzy:
[']
Dla Zuzy:
[']
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
(*), na drogę.
[*]dla czerwonookiej panny
Zuza dolacz do towarzystwa po drugiej stronie , bawcie sie dobrze, tym razem juz bez chorob i walki z czasem.
Feniks <przytul>
Feniks <przytul>
Prawdę mówiąc jak przeczytałam temat, że albinka to w pierwszym momencie wystraszyłam się, że to jedna z kruszynek z lab które Ci przywiozłam. Bardzo Ci współczuję z powodu straty Zuzy jak i Iskierki, dobrze wiem jak to boli.
Dla pięknych dam [*][*]
Dla pięknych dam [*][*]
Dla walecznej Zuzi <'>
[']
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Dla Śnieżnej Wojowniczki <'> <'>
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~