Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje kochane badziestwo - Cud nad Odrą :P
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Dzis przyłapałam Amaja na gorącym uczynku jak maltretował kolege 
Siedze sobie przy biurku, klatka stoi za plecami. Nagle słysze piski i odglosy ucieczki. Wstałam, zrobiłam troche hałasu i co ujrzały moje oczy?
Szczury zastygły przestraszone naglym dzwiekiem. Nie byloby w tym nic dziwnego, ale Amaj zastygł z kawałkiem zadka Filipa w zębach
Po prostu stał i trzymał go za skóre tak, ze była naciągnięta i od Filipa odstawała.
Padłam za smiechu.

Siedze sobie przy biurku, klatka stoi za plecami. Nagle słysze piski i odglosy ucieczki. Wstałam, zrobiłam troche hałasu i co ujrzały moje oczy?

Padłam za smiechu.

-
Niesamowite te łyse szczury. Ciekawe, jakie są w dotyku...
- Anka.
- Kontakt:
CiepłeCyklotymia pisze:Niesamowite te łyse szczury. Ciekawe, jakie są w dotyku...

A co do tego niezwykłego zastygnięcia to musiało to naprawde świetnie wyglądać, w takich chwilach czlowiek żałuje , że nie jest w stanie tego utrwalić na zdjęciu

hehehe jakie to ladne owocowe Zwierzatko
..
Nie wiem czemu ale zdjecia spiacego Freda wydaja mi sie perwersyjne

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Mnie tam się nie wydają ,
one są perwersyjne !
Ale chciałabym , żeby moje tak spały i żebym je mogła takimi obfocić
one są perwersyjne !

Ale chciałabym , żeby moje tak spały i żebym je mogła takimi obfocić

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Boskie te fotki pt : " do gory kołami":)))
Szkoda, ze moje dziwaki rzadko tak sypiają.
Szkoda, ze moje dziwaki rzadko tak sypiają.
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
...każdy widzi, to co chceMnie tam się nie wydają ,
one są perwersyjne !

-
Bosko rozwalony śpi xD Też mi kurczakowa myśl do głowy przyszła, zupełnie jak takie świeże udko, pewnie przez ten kolor... Mmm! 

A dla mnie to on wygląda jak mała świnka 

- maua_czarna
A dla mnie jak maly bobasek. Kazdy widzi to co chce?

Maniek (ok. ??.??.2008 - 03.05.2009)
Nie wiem co sie stało... Sprzątalam klatki i przy okazji chciałam wyprac łyski, bo troche sie kleiły od wydzieliny gruczołów łojowych. Wyjęłam Ryśka, potem Freda i zaniosłam go do klatki. Maniek siedział sobie i zachowywał sie normalnie. Kiedy wrociłam po kilku sekundach leżał w wannie na boku pod wodą. Mogł tak spędzić max 2-3 sekundy. Nie mam pojęcia czy zemdlał i nałykał sie wody? Było płytko, spokojnie nogł siedzieć na dupce... W kazdym razie nie potrafiliśmy juz go uratować, choc probowałam nawet sztucznego oddychania. Po krótkim czasie serduszko przestało mu bić
.
Przez poprzednią włascicielke nabyty w sklepie zoologicznym 16.06 2008r. Podejrzewam, ze urodzony w okolicach kwietnia lub maja 2008r. U nas od 11 listopada 2008r. Jedyny sphynx jakiego miałam.
Szczur zupełnie wyjątkowy. Bardzo zadziorny. Sierstnych kolegów albo niemiłosiernie tłukł, albo tez sie bał. Spokoj odnalazł dopiero po połączeniu z łyskami....

Proszę o zmiane tematu na:
Moje kochane badziestwo - Maniek [*][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=22266
Nie wiem co sie stało... Sprzątalam klatki i przy okazji chciałam wyprac łyski, bo troche sie kleiły od wydzieliny gruczołów łojowych. Wyjęłam Ryśka, potem Freda i zaniosłam go do klatki. Maniek siedział sobie i zachowywał sie normalnie. Kiedy wrociłam po kilku sekundach leżał w wannie na boku pod wodą. Mogł tak spędzić max 2-3 sekundy. Nie mam pojęcia czy zemdlał i nałykał sie wody? Było płytko, spokojnie nogł siedzieć na dupce... W kazdym razie nie potrafiliśmy juz go uratować, choc probowałam nawet sztucznego oddychania. Po krótkim czasie serduszko przestało mu bić

Przez poprzednią włascicielke nabyty w sklepie zoologicznym 16.06 2008r. Podejrzewam, ze urodzony w okolicach kwietnia lub maja 2008r. U nas od 11 listopada 2008r. Jedyny sphynx jakiego miałam.
Szczur zupełnie wyjątkowy. Bardzo zadziorny. Sierstnych kolegów albo niemiłosiernie tłukł, albo tez sie bał. Spokoj odnalazł dopiero po połączeniu z łyskami....
Proszę o zmiane tematu na:
Moje kochane badziestwo - Maniek [*][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=22266

coś okropnego!
czemu to tak... Manieczku??? [*]

czemu to tak... Manieczku??? [*]
Bardzo mi przykro..
[*] Śliczny był z niego łysolek...

[*] Śliczny był z niego łysolek...

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila