Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Chodzi mi o coś takiego:
jest nieszkodliwa dla ryb w akwarium ale czy szczury tego nie przegryzą? Nie wiem z czego to jest zrobione, facet z allegro nie potrafił mi odpowiedzieć na to pytanie.
Ma ktoś jakieś informacje o tym może?
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura. bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Mi to wygląda na zgrzewane tworzywo sztuczne, zbliżone do plastiku. Wnioskuję to po tym w jaki sposób jest wszystko łączone. Oczywiście mogę się mylić jednak według mnie dla szczura to będzie 5-10 minut roboty.
Może zapytaj go czy ta siatka jest łatwa do wygięcia. Jeśli powie że tak, to najprawdopodobniej nie warto kupować. I czy łatwo ją stopić. Wtedy będziesz mieć pewność.
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
Po dokonaniu zbliżenia dochodzę do wniosku iż to może być drucik 'otulony' gumową powłoką czyli nie za bardzo. Ale mogę się mylić. A facet nie może pomacać i zobaczyć co to?
każdy pisał, że dla rybek nieszkodliwe, odpisałam, że do dla gryzonia do klatki to jeden odpisał, że żeby się przekonać to trzeba wypróbować a inny mnie zwyzywał od niewiadomo jakich....
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura. bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www