[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
Pytasz o siatkę? Jeśli tak to przecież napisałam - z plastiku. To taka siatka do okręcania drzew, żeby zwierzęta kory nie zjadały.

Wiercik, Bombka, Biała & Mat
w sercu: Zuzia, Klara, Matylda, Ofelia, Balbinka, Telimena, Krystyna, Piszczałka & Patuś
szczurfan, ja jednak myślę, że towera się tak łatwo nie myje.. woliery trudno - podobno. Przecież towera raczej nie włożysz ot tak do wanny, nawet tej połóweczki, to jest szerokie, ciężkie i nie wiem czy masz wannę o szerokości 90 cm, żeby dało się tę klatkę jakoś tam przesuwać.. bo 80 to wejdzie na ścisk. Może zastanów się nad czymś rzeczywiście mniejszym - jakiś Tom, plus, Jenny.. coś co łatwo się myje. Bo nie ma potrzeby kupować towera dla 2-3 szczurów =/. Ja prawdopodobnie będę mieć klatkę dla 10 szczurów, a będę mieć tylko 4, ale biorąc pod uwagę fakt iż moja będzie się według mojej fantazji rozkładać, otwierać etc. mogę zrobić im taki raj
.
Mja, jak dla mnie bardzo ładnie urządzona, taka przestronna i nie jest zagracona na każdym kroku
.

Mja, jak dla mnie bardzo ładnie urządzona, taka przestronna i nie jest zagracona na każdym kroku

szczurfan, potwierdzam to, co pisala ogonowa. Nie ma szans wlozyc polowki towera do wanny
A nawet jak zatargasz tam całą polowe, to zajmuje to duzo wiecej czasu niz rozkręcenie i skręcenie z powrotem.

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
No targanie towera w połówkach do wanny to kiepski pomysł
Ja do gruntownego mycia zawsze rozkładam 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Filip, no tak, każdą z 8 oddzielnie
I wbrew pozorom nie zajmuje to tak dużo czasu a przynajmniej nie mam później problemów z kręgosłupem 

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
to jest jakos na sruby poskrecane?, bo woliera jest i trzeba rozkręcać cały szkielet
Nie na śruby, na śrubki są tylko tarasy.
W rogach klatki są takie, hmm, jakby okrągłe, plastikowe kątowniki, wsuwa sie w nie ścianki. A na góre rogów są zaślepki (16szt), które na początku najlepiej wyciąga sie nożem, bo trzymają aż za dobrze
O tak wyglądają:
Pod zaślepką kawałek kątownika
W rogach klatki są takie, hmm, jakby okrągłe, plastikowe kątowniki, wsuwa sie w nie ścianki. A na góre rogów są zaślepki (16szt), które na początku najlepiej wyciąga sie nożem, bo trzymają aż za dobrze

O tak wyglądają:

Pod zaślepką kawałek kątownika

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- fenomenalna90
ZDJECIA klatek
Więc:
Różowa - nie to nie mój wybór tak wyszło haha
Wydaje się być mała na zdjęciu(przynajmniej moja koleżanka się zdziwiła jak zobaczyła, że w realu jest naprawdę spora) ale przeliczyłam - spokojnie na dwa duże szczury może być
Uboga: Domek dojdzie w poniedziałek lub wtorek razem z hamakami i takimi pierdołkami
Więc będzie weselej
Zdjęcie 1 : http://img17.imageshack.us/my.php?image=img2046h.jpg
Zdjęcie 2 : http://img17.imageshack.us/img17/7718/img2047z.jpg
Wydzielone i scalone z odpowiednim tematem. /Agata
Różowa - nie to nie mój wybór tak wyszło haha

Wydaje się być mała na zdjęciu(przynajmniej moja koleżanka się zdziwiła jak zobaczyła, że w realu jest naprawdę spora) ale przeliczyłam - spokojnie na dwa duże szczury może być

Uboga: Domek dojdzie w poniedziałek lub wtorek razem z hamakami i takimi pierdołkami

Zdjęcie 1 : http://img17.imageshack.us/my.php?image=img2046h.jpg
Zdjęcie 2 : http://img17.imageshack.us/img17/7718/img2047z.jpg
Wydzielone i scalone z odpowiednim tematem. /Agata
- fallen.yoda
- Kontakt:
Czy ja dobrze widzę, że poidło wisi w środku? Jeśli tak to szczurki szybko dojdą do wniosku, że łatwiej odgryźć wieczko i pić z góry.
Przesadzaszfallen.yoda pisze:Czy ja dobrze widzę, że poidło wisi w środku? Jeśli tak to szczurki szybko dojdą do wniosku, że łatwiej odgryźć wieczko i pić z góry.

To ryzykowne bo szczury bardzo szybko sie skapują że coś można fajnie 'przerobić' ;]Babli pisze:fallen.yoda pisze:Czy ja dobrze widzę, że poidło wisi w środku? Jeśli tak to szczurki szybko dojdą do wniosku, że łatwiej odgryźć wieczko i pić z góry.
Moje na przykład nie chcialo im sie gramolić do wiklinowego koszyczka to wygryzły sobie z przodu takie coś co mają psy w kojcach w kształcie litery U.Nawet fajnie im wyszlo tylko że koszyk po mału zaczął się od tego rozwalać.

U mnie nawet przez pręty klatki poidło zostało przegryzione (tfu, poidłA, sztuk 4
)
Hmm, gdzie ta klatka ma drzwiczki?

Hmm, gdzie ta klatka ma drzwiczki?
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- fenomenalna90
Nie wpadłam na to, że mogą tak kombinować z tym poidełkiem bo szczerze to nigdy nawet nie próbowały, żeby coś z nim robić
Ale i tak planuje kupić nowe więc na razie niech wisi 
Naprawdę wszystko mam jeszcze, że tak powiem tymczasowe
A drzwiczki otwierają się tak:
http://img80.imageshack.us/img80/1938/img2054.jpg

Naprawdę wszystko mam jeszcze, że tak powiem tymczasowe

A drzwiczki otwierają się tak:
http://img80.imageshack.us/img80/1938/img2054.jpg